Busy season zit er bijna op en de vakantieperiode staat voor de deur. Die zal dit jaar een iets andere invulling krijgen dan dat wij gewend zijn. Om toch het maximale uit je welverdiende vakantie te halen, hebben BDO-collega’s een aantal leuke vakantietips voor je op een rij gezet. Zo kan jij lekker genieten én kun je na de zomer weer ontspannen en uitgerust aan de slag.

Vakantietip #1: ‘Suppen vermindert stress en is geschikt voor jong en oud’

Lees Vakantietip #1: Suppen vermindert stress en is geschikt voor jong en oud

Suppen is een ideale sport voor jong en oud, met of zonder conditie. Heerlijk buiten in de natuur, op het water en niet geheel onbelangrijk op dit moment, mogelijk op 1,5 meter afstand. Anouk Vermaak, management assistente bij BDO, geeft jou tips & tricks en hoopt jou te enthousiasmeren voor deze leuke sport.

Lees het verhaal van Anouk >

Vakantietip #2: Leer een instrument spelen zonder muziekleraar

Lees Vakantietip #2: Leer een instrument spelen zonder muziekleraar

Muziek begon voor Tim Hemels, Assistent Accountant, als hobby. Acht jaar geleden kocht hij zijn eerste gitaar. Hij is gaan oefenen via YouTube en voor hij het wist kon hij een aardig nootje spelen. Maar dit was voor hem niet genoeg. Hij kocht een piano en is ook hiermee gaan oefenen. Hij geeft jou graag mee hoe hij zelf instrumenten heeft leren spelen, zodat ook jij in de zomer een mooi deuntje kunt spelen bij het kampvuur.

Lees het verhaal van Tim >

Vakantietip #3: Maak zelf heerlijke ijskoffie met deze 5 recepten

Lees Vakantietip #3: Maak zelf heerlijke ijskoffie met deze 5 recepten

Tijdens haar studie bracht Marianne Douma, management assistente bij BDO Legal, flink wat tijd achter een espressomachine. Ze heeft workshops gegeven, diploma’s gehaald en aan wedstrijden meegedaan. Deze hobby heeft haar niet losgelaten toen zij stopte met haar werk als barista en daar neemt ze jou nu graag even in mee. Zeker nu we veel thuiswerken is fijne koffie onmisbaar en met het zomerseizoen in aantocht deelt ze graag een aantal ijskoffierecepten die je makkelijk thuis kunt maken.

Lees het verhaal van Marianne >

Vakantietip #4: Laat jezelf inspireren met de drie favoriete wandelroutes van Liesbeth

Lees Vakantietip #4: Laat jezelf inspireren met de drie favoriete wandelroutes van Liesbeth

Door haar hobby – fotograferen – gaat Liesbeth Bot, management assistente bij BDO, graag op stap om onze mooie natuur in beeld te brengen. Ze deelt drie van haar favoriete wandelroutes.

Lees het verhaal van Liesbeth >

Vakantietip #5: Organiseer je eigen thuisfestival met deze tips van Jessica

Lees Vakantietip #5: Organiseer je eigen thuisfestival met deze tips van Jessica

Nadat het kabinet bekend maakte dat alle festivals dit jaar niet door zouden gaan, voelde Jessica Schalk, Senior Assistent Accountant bij BDO, een grote teleurstelling. Daar liet ze het niet bij zitten en besloot het festivalseizoen zelf in huis te halen. Wil jij dit nu ook? Jessica heeft haar tips voor jou op een rijtje gezet.

Lees het verhaal van Jessica >

Vakantietip #6: Haal de zomer in huis met deze leuke activiteiten voor kinderenLees Vakantietip #6: Haal de zomer in huis met deze leuke activiteiten voor kinderen

Met drie kinderen in huis thuiswerken is een mooie uitdaging, zeker als kinderboerderijen, dierentuinen en horeca beperkt toegankelijk zijn. Ook die zonvakantie naar de Spaanse stranden gaat waarschijnlijk niet door dit jaar. Hoe kom je de zomer door met een huis vol kinderen in tijden van corona? Joris van der Meer, Senior Manager bij Audit & Assurance én vader van drie kinderen, deelt drie leuke activiteiten om te doen met kinderen!

Lees het verhaal van Joris >

Vakantietip #7: Maak er een topzomer van als stay-at-home DJ

Lees Vakantietip 7: Maak er een topzomer van als stay-at-home DJ

Zeven jaar geleden begon Thomas Pulles, Senior Assistent Accountant, samen met twee vrienden met het draaien van muziek op feesten en festivals. Thomas draait de muziek en zijn twee vrienden MC’en in – uiteraard – passende outfit. Door de jaren heen is hun muziekkeuze veranderd. Deephouse is veranderd naar freestyle/feestmuziek en zo hebben zij inmiddels op een flink aantal (dance)festivals en feesten gestaan, waaronder Wish Outdoor en Harmony of Hardcore. Om er deze zomer, zonder festivals, toch een topzomer van te maken deelt hij graag drie tips met jou.

Lees het verhaal van Thomas >

Vakantietip #8: Brouw je eigen bier en organiseer een proeverij

Lees Vakantietip 8: Brouw je eigen bier en organiseer een proeverij

Angelo is een jaar geleden samen met twee vrienden begonnen met bierbrouwen: ‘Onze brouwerij heeft de toepasselijke naam: Brouwerij Nooit Genoeg. Ook organiseer ik regelmatig bierproeverijen voor vrienden en familie.’ Marc is tijdens de coronatijd wat vaker met vrienden speciaal bier gaan proeven: ‘Leuk om de zomer door te brengen met vrienden en bekenden onder het genot van een goed glas speciaal bier. Via Untappd kun je de bieren raten en samen met vrienden een mooi avondje bierproeven organiseren.’ Angelo en Marc delen graag hun tips!

Lees het verhaal van Angelo en Marc >

Vakantietip #9: Pak tuin of balkon aan en start met dit leuke DIY-project

Lees Vakantietip 9: Pak tuin of balkon aan met dit leuke DIY project

Tuinieren was niet per se een hobby van Paul Koomen, Junior Manager bij BDO, maar hij vond wel dat het er netjes uit moet zien: ‘Nu ik sinds twee maanden leef met een mooie nieuwe tuin, houd ik het wel iedere avond bij: onkruid weghalen, water geven, gras maaien. Daarnaast is het met mooi weer ook heerlijk pauzeren op een thuiswerkdag’.

Ellen de Haas, Medior Payroll Professional, was op zoek naar een fijn plekje om buiten te kunnen ontspannen. Daarom maakte zij haar eigen DIY loungebank van pallets. Benieuwd hoe?

Lees het verhaal van Paul en Ellen >

Vakantietip #10: 6 proeftips van BDO’er en wijnimporteur Jurgen

Lees Vakantietip 10: 6 proeftips van BDOer en wijnimporteur Jurgen

Jurgen van der Vlugt is Senior Manager Cybersecurity bij BDO en heeft al jaren een passie voor wijn: ‘Na een aantal jaar heb je de proeverijen en cursussen wel allemaal gezien. Hoe houd je het dan leuk? Dan helpt het om de verdieping te zoeken’. Jurgen is vervolgens begonnen met het importeren van wijn en mag zichzelf inmiddels een echte kenner noemen. Hij deelt met ons 6 proeftips waar ook jij wat aan hebt deze zomer.

Lees het verhaal van Jurgen >

 

Professional Recruitment Team

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die BDO jou kunnen bieden, of heb je interesse in een specifieke vacature op de website en wil je daar meer over weten? Neem dan contact op met één van onze recruiters!


Mirjam Steuten, Senior Corporate Recruiter

 Mirjam.Steuten@bdo.nl
 040 – 368 94 80
 LinkedIn
 Arnhem, Apeldoorn en Hengelo
Stuur Mirjam een WhatsApp-bericht


Joren de Bruijne, Senior Corporate Recruiter

 Joren.de.Bruijne@bdo.nl
 040 – 269 82 67 / 06 – 30 24 99 69
 LinkedIn
Den Haag en Rotterdam
Stuur Joren een WhatsApp-bericht


Nienke Krouwels, Senior Corporate Recruiter

 Nienke.Krouwels@bdo.nl
 040 – 368 94 00 / 06 – 16 40 52 42
 LinkedIn
 Eindhoven, Tilburg en Maastricht
Stuur Nienke een WhatsApp-bericht


Greta Sannes, Senior Corporate Recruiter
Teamleider Professional Recruitment

 Greta.Sannes@bdo.nl
 030 – 284 98 31 / 06 – 30 66 94 60
 LinkedIn
 Groningen
Stuur Greta een WhatsApp-bericht


Laura van Dalen, Senior Corporate Recruiter

 Laura.van.Dalen@bdo.nl
 030 – 284 99 02 / 06 – 46 41 08 73
 LinkedIn
 Alkmaar, Amstelveen en Utrecht
Stuur Laura een WhatsApp-bericht

Top