Lisa van Disseldorp is 23 jaar en werkt sinds september als assistent accountant bij BDO in Hengelo. Samen met meer dan 1000 BDO-collega’s en relaties doet zij mee aan de BDO Run. Alleen trekt ze zoals de meeste deelnemers niet haar hardloopschoenen aan, maar haar skeelers.  

‘Ik vind het heel erg leuk om te sporten. Zeker na een lange dag vind ik het fijn om even mijn hoofd leeg te maken en lekker naar buiten toe te gaan. Helaas kan ik nu door een blessure niet hardlopen, dus ga ik op 29 of 30 mei 10 kilometer skeeleren. Gaaf dat dit mogelijk is en dat ook wandelaars en fietsers kunnen meedoen!’

Open sfeer

Lisa combineert haar baan bij BDO met een studie: ‘Elke vrijdag heb ik colleges. Vanuit BDO wordt hier veel rekening mee gehouden. De sfeer is heel open en iedereen is goed te benaderen. Zo kan ik eigenlijk bij elke collega wel terecht als ik een vraag heb over een vak en kan ik het ook altijd aangeven wanneer ik het heel erg druk heb met mijn studie. Iedereen voelt zich er verantwoordelijk voor dat ik zowel mijn werk als studie goed doe. Ik merk dat er veel om de mensen wordt gegeven, zeker in deze tijden. De BDO Run is daar een mooi voorbeeld van. Ook regionaal wordt er op de verschillende vestigingen veel georganiseerd om toch dat contact tussen collega’s te behouden.’

Samenwerking

Voordat Lisa bij BDO ging werken vroegen mensen om haar heen of ze wel zeker wist dat ze de juiste keuze had gemaakt: ‘Ik kreeg vragen als ‘is werken als accountant niet heel saai en stoffig?’ Daar heb ik bij BDO nog niets van meegekregen. Als accountant werk je veel samen met een team. De typische BDO’er is doelgericht, waarbij de samenwerking met mensen een belangrijke rol speelt. Alles wat we doen is teamwork. Er wordt niet alleen naar een bepaald eindproduct toegewerkt, maar ook goed gekeken hoe de mensen binnen het team alles ervaren. Daarnaast zijn de samenstellingen van teams altijd anders. Het ene moment werk ik samen met collega’s die 10 jaar bij BDO werken, het andere moment met collega’s met vier jaar werkervaring. Er is veel diversiteit qua leeftijden en dit zorgt voor veel dynamiek.’

Haar ambities? Lisa zou in de toekomst misschien wel partner willen worden: ‘Zeg nooit nooit. Maar eerst wil ik mijn master en post-master halen om daarna de RA-titel binnen te slepen.’

Meer weten over de BDO Run? Bekijk ook de verhalen van Linda Rooijakkers, Koen van Buul en iniatiefnemer Chris Berendse.


Interesse in een carrière bij BDO? Neem dan een kijkje bij onze vacatures of neem contact op met één van onze recruiters.

Lisa van Disseldorp

Lisa van Disseldorp is 23 jaar en werkt sinds september als assistent accountant bij BDO in Hengelo. Werken bij BDO combineert ze met haar studie. Lisa houdt erg veel van sporten en gaat tijdens de BDO Run in het weekend van 29 en 30 mei 10 kilometer skeeleren.

 

Top