Voor ons bestaat accountancy en advisering uit meer dan regels en cijfers. Ons doel is om nieuwe perspectieven te bieden. Aan onze klanten maar zeker ook aan onze medewerkers. BDO geeft je professionele uitdaging en verdiepingsmogelijkheden. We creëren de ruimte om je eigen passie te vinden en te volgen. Om je talenten en vaardigheden te ontdekken, te ontwikkelen en vervolgens optimaal te benutten.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden geven de manier aan waarop we invulling geven aan onze ambitie. Ze vormen ons DNA en geven richting aan ons dagelijks doen en laten. Niet alleen naar onze klanten, maar ook naar onze medewerkers en op maatschappelijk terrein. Het is de specifieke BDO manier van werken: persoonlijk, met passie, professioneel en pragmatisch. En iedere BDO’er geeft hier op zijn eigen manier invulling aan. Lees verder »

Jouw perspectief

Bij gezonde ambities horen gezonde arbeidsvoorwaarden. Die gaan natuurlijk veel verder dan je salaris (marktconform), vakantiegeld (8,33%), bonusregeling en onkostenvergoedingen. Je rekent ook op de juiste randvoorwaarden om je carrière verder vorm te geven. En je hebt natuurlijk nog een privéleven. Lees verder »

Talentmanagement

Talentmanagement is een belangrijk speerpunt in de strategie van BDO. Onze missie om de beste service en topkwaliteit te bieden aan onze klanten, kunnen we alleen realiseren met de inzet van onze medewerkers. Daarom investeren we graag in jou en bieden we een omgeving waarin jij jezelf voortdurend blijft ontwikkelen en je talenten optimaal kunt benutten. Jij hebt zelf de regie over je carrière. Lees verder »

 

 

Marjolein Boer

Senior Manager International Tax Services
BDO Amstelveen
"Het contact, je ontwikkeling en de begeleiding: alles is hier persoonlijk"

Top