Jouw perspectief

Bij gezonde ambities horen gezonde arbeidsvoorwaarden. Die gaan natuurlijk veel verder dan je salaris (marktconform), vakantiegeld (8,33%), bonusregeling en onkostenvergoedingen. Je rekent ook op de juiste randvoorwaarden om je carrière verder vorm te geven. En je hebt natuurlijk nog een privéleven.

Uiteraard voldoen onze arbeidsvoorwaarden aan alle wettelijke vereisten op het gebied van werk en inkomen. Aanvullend bieden wij onze collega’s uiteenlopende regelingen, waarvan we de belangrijkste hieronder uitlichten.

Vakantiedagen: vast en flex

Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 176 vakantie-uren per jaar en 80 flexuren. Bij elkaar opgeteld zijn dat 32 vrije dagen. Als werknemer kun je die flexuren ook (gedeeltelijk of volledig) verkopen aan de werkgever, bijvoorbeeld om je bijdrage voor het privégebruik van je leaseauto te verlagen. Ook kunnen in overleg extra flexdagen worden gekocht.

Vervoer: jouw mobiliteit

Jouw vergoeding voor woon-werkverkeer en dienstreizen kan op verschillende manieren tot stand komen. Of je nu met de trein, de fiets of met de (lease)auto naar je werk gaat. Bij BDO kun je gebruikmaken van uiteenlopende regelingen voor elk type vervoer, of voor een vast (maandelijks uit te keren) mobiliteitsbudget.

Mobiliteitsbudget

Mits je voldoet aan bepaalde criteria, kun je aanspraak maken op een vaste, maandelijkse vergoeding. Dit ‘mobiliteitsbudget’ kun je laten uitkeren, maar ook aanwenden voor een voorloop-autoregeling of (re)leaseregeling. Je hebt ook recht om afstand te doen van het mobiliteitsbudget, omdat je liever gebruikmaakt van de regeling reiskostenvergoeding woon-werkverkeer.

Reiskostenvergoeding woon-werk

Kom je niet in aanmerking voor – of zie je graag af van – het mobiliteitsbudget, dan kom je in aanmerking voor een tegemoetkoming in jouw reiskosten woon-werk. We baseren de tegemoetkoming op de werkelijke kosten van openbaar vervoer, of op de afstand tussen jouw woonadres en het adres van jouw standplaats; daarbij geldt een maximum van 50 kilometer enkele reis en een vergoeding van € 0,19 per kilometer.

Leaseregeling

Afhankelijk van het soort dienstverband kun je bij BDO gebruikmaken van een leaseauto of voorloopauto. Kom je in aanmerking voor het mobiliteitsbudget, dan kun je die vaste bruto vergoeding aanwenden voor deelname aan de leaseregeling. Het ‘normleasebedrag’ baseren we op de leasekosten en brandstofkosten (exclusief btw) bij een contractperiode van 48 maanden en 30.000 kilometer per jaar. We stimuleren het gebruik van elektrisch rijden met een aantrekkelijk voordeel: kies je voor één van onze elektrische modellen, dan krijg je 100,- per maand extra leasebudget en een prepaid kaart met € 300,- aan tanktegoed voor fossiele brandstof (bijvoorbeeld voor als je een auto huurt op vakantie).

Fiets van de zaak

Woon je op minder dan 30 kilometer van kantoor en kom je gemiddeld de helft van jouw werkdagen met de fiets naar je werk? Bij aankoop van een nieuwe fiets kom je dan 1x per 5 jaar in aanmerking voor een vergoeding tot 749 euro.

Pensioen: in goede handen

Vanzelfsprekend kun je bij BDO rekenen op een goede pensioenregeling; een belangrijk onderdeel van het totale arbeidsvoorwaardenpakket. De uitvoering van onze pensioenregeling is in goede handen bij Zwitserleven. Via BDO-pensioenportal van Zwitserleven kun je zelf alle relevante en actuele informatie vinden over de pensioenregeling.

Bedrijfsfitness

Sport je bij een fitnesscentrum in de buurt dat is aangesloten bij High Five Fitness Network, of ben je van plan een abonnement te nemen? BDO moedigt je aan om gezond en vitaal te blijven. Daarom betalen we graag mee aan jouw abonnement (tot 25 euro per maand).

Aanbiedingen voor alle BDO’ers

Als werknemer van BDO kun je daarnaast korting krijgen op uiteenlopende producten en diensten. Deze speciale aanbiedingen voor BDO’ers lopen uiteen van vakantiereizen, attractieparken en culturele evenementen tot verzekeringsproducten, meubilair en parkeerfaciliteiten. Natuurlijk bepaal je zelf op welke aanbiedingen je wel en niet ingaat. Zoek het maar uit!

MELANIE DOLDERMAN
Adviseur Risk Services
“Bij BDO krijg ik de kans om 35% van mijn productiviteit in te zetten om te werken aan mijn ontwikkeling, het voeren van coachgesprekken, het meekijken bij opdrachten met een ander team, ideeën uit te werken of aan een business case te bouwen.”
Lees meer

Top