Talentmanagement is een belangrijk speerpunt in de strategie van BDO. Onze missie om de beste service en topkwaliteit te bieden aan onze klanten, kunnen we alleen realiseren met de inzet van onze medewerkers. Daarom investeren we graag in jou en bieden we een omgeving waarin jij jezelf voortdurend blijft ontwikkelen en je talenten optimaal kunt benutten. Jij hebt zelf de regie over je carrière.

Aan onze BDO Academie kun je opleidingen volgen en passende praktijkervaring opdoen die je laten groeien in je huidige of toekomstige functie. De BDO Academie is ingedeeld in drie niveaus:

  • De Talentacademie zorgt dat jij je in de eerste fase van je carrière kunt ontwikkelen in de volle breedte van het vakgebied. Samen leggen we de basis voor jouw loopbaan en ontwikkelen we jouw competenties.
  • De Managementacademie combineert een brede ontwikkeling met de ontwikkeling van jouw persoonlijke talenten en vaardigheden. De mate waarin je beschikt over de relevante competenties en voorkeur bepalen de richting van je loopbaan. We stimuleren je te doen waar je goed in bent. Je kunt je bijvoorbeeld richten op ondernemerschap, management, vaktechniek of een combinatie van deze aspecten.
  • De Partneracademie ondersteunt je als partner op het gebied van strategie, visie en leiderschap.

 

Top