Ben jij hbo-student en heb jij interesse in accountancy? Maar ben je er nog niet uit of de controle- of samenstelpraktijk beter bij jou past? En wil je er graag achter komen wat BDO jou te bieden heeft?

BDO e-housedag

Is jouw antwoord op bovenstaande vragen ‘ja’? Meld je dan nu aan voor onze e-housedag accountancy waar we je graag de mogelijkheid bieden om meer over het accountancy-vak, de verschillende richtingen én BDO te ontdekken. Wij gaan met jou in gesprek over jouw interesses, ambities en daarbij passende carrièremogelijkheden bij BDO. Daarnaast beantwoorden onze collega’s van de Audit & Assurance en Accountancy & Bedrijfsadvies afdelingen graag al jouw vragen én dagen wij je uit met een team challenge. De e-housedag kan een mooie beginstap zijn van jouw carrière bij BDO! 😎

Programma

Tijdens deze e-housedag proberen we jou door middel van groepsspeeddates, een team challenge en een korte presentatie over BDO, een zo realistisch mogelijk beeld te geven van de sfeer en het werken bij BDO.

Het programma ziet er als volgt uit:

16:00 – 16:15     Kennismaken met BDO;
16:15 – 16:45      Online team challenge;
16:45 – 17:30     Groepsspeeddates met collega’s Audit & Assurance en Accountancy & Bedrijfsadvies.

Hierna heb jij een goed beeld van de sfeer, begeleiding, persoonlijke en professionele ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden én werkzaamheden bij BDO!


“De e-housedag vond ik een leuke en interessante middag! Wat ik vooral erg fijn vond is dat er veel gelegenheid was om medewerkers van BDO te spreken en om vragen te stellen. Super bedankt!”
– Nienke Heesterbeek, student


Interesse? Meld je aan!

Ben jij een economische student met interesse in Accountancy? En ben je nieuwsgierig naar jouw carrière mogelijkheden bij BDO? ✔ Meld je dan aan voor deze online inhousedag! Laat via de aanmeldknop hieronder jouw cv achter voor deelname aan de BDO e-housedag. Na aanmelding nemen we binnen 5 werkdagen contact met je op.

Aanmelden
Deadline: maandag 19 april.

De e-housedag vindt plaats op donderdag 22 april van 16:00 – 17:30 uur.

 

Heb je vragen over de e-housedag? Neem dan contact op met Marloes Hendriks. Je kunt Marloes bereiken via Marloes.Hendriks@bdo.nl of stuur een WhatsApp-bericht (06-46582750).

 


Lees de verhalen van onze collega’s

Benieuwd hoe deze starters werken binnen BDO ervaren? Lees hieronder een aantal verhalen:

Saskia Nijman over werken bij BDO

“Als je klaar bent met je studie, kan de keuze voor een werkgever een uitdaging zijn. Waarom ik voor BDO heb gekozen? De persoonlijke aandacht.”

– Saskia Nijman, Assistent Accountant

 

Nick le Pair over werken bij BDO

“Ik had nog helemaal geen accountancy-ervaring. BDO is een werkgever die begrijpt dat je ervaring moet opdoen en waar je begeleid wordt om tot de beste versie van jezelf te komen.”

– Nick le Pair, Assistent Accountant
Luc Segers over werken bij BDO

“Toen dacht ik, dit wil ik ook!”

– Luc Segers, Assistent Accountant

 

Lichelle Barhorst over werken bij BDO

“BDO maakt alle beloftes waar!”

– Lichelle Barhorst, Assistent Accountant

 

Channah Beckers over werken bij BDO

“Ik heb veel meer klantcontact dan verwacht”

– Channah Beckers, Assistent Accountant

 

 

Ook interessant?


BDO INSIGHT WEEK

14 t/m 16 april
Ben jij een wo-student of zit je in de laatste fase van je hbo-opleiding? Ben je nieuwsgierig welke werkzaamheden jij gaat uitvoeren als startend accountant in Audit & Assurance?Tijdens dit meerdaagse evenement krijg jij door middel van verschillende online activiteiten een ultiem inkijkje in het werken bij BDO!
Lees meer

Top