Previous Next

BDO e-housedag accountancy

Het maken van de juiste keuze voor jouw carrière is op dit moment extra lastig. Want hoe ontdek je welke stage of baan het beste bij jou past?

Ben jij hbo-student en heb jij interesse in accountancy? Maar ben je er nog niet uit of de controle- of samenstelpraktijk beter bij jou past? Op dinsdag 17 november bieden wij jou tijdens onze e-housedag graag de kans om meer over het accountancy-vak, de verschillende richtingen én BDO te ontdekken. Wij gaan met jou in gesprek over jouw interesses, ambities en daarbij passende carrièremogelijkheden bij BDO. Daarnaast beantwoorden onze collega’s van de Audit & Assurance en Accountancy & Bedrijfsadvies afdelingen graag al jouw vragen én dagen wij je uit met een team challenge!

Het liefst ontvangen we jou natuurlijk op ons kantoor waar je zelf de sfeer kunt proeven en een goed beeld krijgt van het werken bij BDO. Ondanks de corona maatregelen willen we jou toch graag de kans geven om dit te ontdekken, maar dan online!

Programma

Tijdens deze e-housedag proberen we jou door middel van groepsspeeddates, een team challenge en een korte presentatie over BDO, een zo realistisch mogelijk beeld te geven van de sfeer en het werken bij BDO.

Het programma ziet er als volgt uit:

– Kennismaken met BDO;
– Online team challenge;
– Groepsspeeddates met collega’s Audit & Assurance en Accountancy & Bedrijfsadvies.

Hierna heb jij een goed beeld van de sfeer, begeleiding, persoonlijke en professionele ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden én werkzaamheden bij BDO!


“De e-housedag vond ik een leuke en interessante middag! Wat ik vooral erg fijn vond is dat er veel gelegenheid was om medewerkers van BDO te spreken en om vragen te stellen. Super bedankt!”
– Nienke Heesterbeek, student


Interesse? Meld je aan!

Ben jij een economische HBO student met interesse in Accountancy? En ben je nieuwsgierig naar jouw carrière mogelijkheden bij BDO? Meld je dan aan voor de BDO ehousedag! Laat via de aanmeldknop hieronder jouw cv achter voor deelname aan de BDO e-housedag. Na aanmelding nemen we binnen 5 werkdagen contact met je op.

Meld je aan voor de e-housedag op 17 november

Heb je vragen over de e-housedag? Neem dan contact op met Florence van Wilgenburg. Je kunt Florence bereiken via florence.van.wilgenburg@bdo.nl of stuur een WhatsApp-bericht (06-36147927).


Lees de verhalen van onze collega’s

Benieuwd hoe deze starters werken binnen BDO ervaren? Lees hieronder een aantal verhalen:

Saskia Nijman over werken bij BDO

“Als je klaar bent met je studie, kan de keuze voor een werkgever een uitdaging zijn. Waarom ik voor BDO heb gekozen? De persoonlijke aandacht.”

– Saskia Nijman, Assistent Accountant

 

Nick le Pair over werken bij BDO

“Ik had nog helemaal geen accountancy-ervaring. BDO is een werkgever die begrijpt dat je ervaring moet opdoen en waar je begeleid wordt om tot de beste versie van jezelf te komen.”

– Nick le Pair, Assistent Accountant
Luc Segers over werken bij BDO

“Toen dacht ik, dit wil ik ook!”

– Luc Segers, Assistent Accountant

 

Lichelle Barhorst over werken bij BDO

“BDO maakt alle beloftes waar!”

– Lichelle Barhorst, Assistent Accountant

 

Channah Beckers over werken bij BDO

“Ik heb veel meer klantcontact dan verwacht”

– Channah Beckers, Assistent Accountant

 

 

Dinsdag 17 november 2020
16.00 - 17.30 | Online
Meld je aan

✅ Voor economische hbo- en wo-studenten met interesse in accountancy
✅ Stel al je vragen
✅ Doe mee aan een online team challenge
✅ Speeddate met je toekomstige collega's

Top