Kwaliteitsgerichte organisatie met persoonlijke aandacht

Na ruim 15 jaar bij andere accountancykantoren te hebben gewerkt, ben ik recent overgestapt naar BDO. Ik was op zoek naar een kwaliteitsgerichte organisatie, waar mensen nog echte personen zijn en geen nummers. En wat ben ik nu goed op mijn plek bij BDO!

Iedereen is uniek en heeft zijn of haar eigen kracht. Daar wordt binnen BDO heel goed op ingespeeld en dat maakt medewerkers niet zomaar inwisselbaar. BDO behoort tot een internationale netwerkorganisatie en dat biedt veel voordelen in de bedrijfsvoering en voor internationale carrièremogelijkheden. Als BDO Nederland hebben we de touwtjes wel zelf in handen en blijven we een echte Nederlandse organisatie met korte lijnen en Hollandse nuchterheid.

Een ondernemende houding wordt gewaardeerd

Als partner heb je rechtstreeks inspraak en kun je zaken deels naar eigen inzicht organiseren. Een ondernemende houding wordt hier dan ook zeker gewaardeerd. Ik kan bij BDO met passie werken aan een professionele dienstverlening, waarbij ik graag topkwaliteit lever. Met mijn team proberen we iedere dag zaken in een keer goed te doen. Fouten worden met elkaar besproken en daarvan leren we dan weer.

Margriet Zonneveld

Margriet Zonneveld

Partner Audit & Assurance
BDO Alkmaar

 

 

Top