Evenementen archief

KOMENDE EVENEMENTEN

07-02-2019 - 08-02-2019

Stage & Carrière event!

Welkom bij het stage-event van het Instituut voor Financieel Management. Leuk dat je deelneemt aan dit event om (nieuwe) bedrijven te leren kennen! Op deze netwerkvloer kan je connecten met ons. We vertellen je graag meer over BDO als organisatie en de mogelijkheden die wij voor studenten aanbieden.  Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van […]

Lees meer

02-02-2019

Avans Open Dag

Op vrijdag 2 februari is de Open Dag van Avans Hogeschool te Breda. Op deze dag maken jullie, scholieren, kennis met Accountancy. Graag willen wij, Karlijn Keij (Assistent Accountant), Yannic Koppers (Sr. Financieel Analist), Nick de Ruiter (Sr. Assistent Accountant) en Nilam Arian (Campus Recruiter) van BDO daar een handje bij helpen.

Lees meer

26-01-2019

Nyenrode Open dag

Nyenrode Open Dag, een dag waar veel bedrijven en toekomstige studenten/werknemers niet alleen met elkaar kennis maken, maar ook met het vakgebied en studie Accountancy! UIteraard is ook BDO aanwezig! Op zaterdag 26 januari vertellen Nilam Arian (Campus Recruiter), Rogin Zibafar (Jr. Assistent Accountant) en Shaya Ramautarsing (Jr. Assistent Accountant)  graag alles over het leven […]

Lees meer

05-12-2018

Inhousedag Zuyd

Op woensdag 5 december ontvangen wij Accountancy en Bedrijfseconomie studenten van Zuyd Hogeschool op ons kantoor in Maastricht. Doormiddel van een interactief programma leren zij BDO én de accountancy beter kennen.

Lees meer

28-11-2018 - 18-12-2018

Leren in de Praktijk!

Vanaf blok 1.3 van het eerste jaar krijg jij de kans om te leren in de praktijk en gastcolleges te volgen bij BDO! Een mooie mogelijkheid om verdieping te krijgen op de theorie die je krijgt op school.  Er zijn maar 20 plekken beschikbaar. Om deze reden zouden we graag jouw cv en een goed […]

Lees meer

28-11-2018

Inhousedag Rotterdam BIM

Op woensdag 28 november bezoeken BIM studenten van Erasmus Universiteit ons kantoor in Rotterdam voor een inhousedag. Onder het genot van een lekkere lunch en een interactief programma maak je kennis met onze collega's Ruben van der Wouden (Manager IT Audit), Arjan van der Wende (IT Auditor) en Nilam Masdjedi-Arian (Campus Recruiter).

Lees meer

28-11-2018 - 31-12-2018

Sollicitatielab Nyenrode 28-11-2018

Woensdag 28 november zijn wij aanwezig bij het Nyenrode Sollicitatielab Accountancy. Hier kun je kennismaken met Laura Nieuwenburg en Dennis Kouwen (Campus Recruiters). Stel gerust alle vragen die je hebt!

Lees meer

28-11-2018

Bowling VIA

Op woensdag 28 november nemen studenten Informatica en Informatiekunde van de Universiteit van Amsterdam deel aan een bowling event. Tijdens het scoren van punten en onder het genot van een drankje maak je kennis met onze collega's Thomas van Rosmalen (Jr. IT Auditor), Rick van Dijk (Manager IT Audit) en Saskia Bronsvoort (Campus Recruiter).

Lees meer

15-11-2018

Bedrijvenmarkt HvA

Op 15 november 2018 zijn Daniël Raadschelders (Assistent Accountant Audit) en Raoul van der Hoorn (Financieel Analist) Saskia Bronsvoort (Campus Recruiter) aanwezig bij de bedrijvendag van de Hogeschool van Amsterdam.

Lees meer

03-11-2018

Nyenrode Open Dag – 3 november 2018

Zaterdag 3 november zijn wij aanwezig bij de Nyenrode Open Dag voor de Bachelor en Master Accountancy. Hier kun je kennismaken met onze collega's Collin Sloots (Junior Assistent Accountant), Jurriën Hulleman (Junior Assistent Accountant), Laura Nieuwenburg (Campus Recruiter) en Florence van Wilgenburg (Campus Recruiter). Stel gerust alle vragen die je hebt!

Lees meer

24-10-2018

Inhousedag Asset SBIT x BDO

Samen met studievereniging Asset SBIT organiseren wij op 24 oktober een Inhousedag op ons kantoor in Tilburg. Tijdens deze dag maak je kennis met werken bij BDO en het vakgebied IT Audit. In de ochtend vertellen onze enthousiaste collega's Carlijn Frins en Kelly Raadschelders je alles over het werken als eenIT Auditor, waarna er gezamelijk geluncht wordt. In […]

Lees meer

11-10-2018

Financial Future Event

Op 11 oktober 2018 zijn Jan van Noord (Assistent Accountant Audit & Assurance), Joeri Bax (Financieel Analist Accountancy & Bedrijfsadvies) en Florence van Wilgenburg (Campus Recruiter) aanwezig bij het Financial Future Event van Fontys Hogeschool. Een mooie manier om BDO te leren kennen.

Lees meer

Top