BDO Insight Week

Woensdag 4 t/m vrijdag 6 november
Online

Heb jij interesse in accountancy? Ben je nieuwsgierig welke werkzaamheden jij gaat uitvoeren als startend accountant in Audit & Assurance? Wil je erachter komen of BDO en jij bij elkaar passen? Tijdens de Insight Week krijg jij door middel van verschillende online activiteiten een ultiem inkijkje in het werken bij BDO!

Dit online event vindt plaats van woensdag 4 t/m vrijdag 6 november en bestaat uit drie activiteiten. Door deel te nemen aan alle activiteiten krijg je de full experience en ben je verzekerd van het antwoord op die prangende vraag: is de Audit & Assurance praktijk van BDO jouw ideale carrièrestart? Je kunt je niet meer aanmelden.

Lees meer over de BDO Insight Week


BDO e-housedag accountancy

Dinsdag 17 november
Tijd: 16:00 – 17:30 uur
Online

Ben jij hbo-student en heb jij interesse in accountancy? Maar ben je er nog niet uit of de controle- of samenstelpraktijk beter bij jou past? Tijdens onze e-housedag bieden wij jou graag de kans om meer over het accountancy-vak, de verschillende richtingen én BDO te ontdekken. Wij gaan met jou in gesprek over jouw interesses, ambities en daarbij passende carrièremogelijkheden bij BDO. Daarnaast beantwoorden onze collega’s van de Audit & Assurance en Accountancy & Bedrijfsadvies afdelingen graag al jouw vragen én dagen wij je uit met een team challenge!

Het liefst ontvangen we jou natuurlijk op ons kantoor waar je zelf de sfeer kunt proeven en een goed beeld krijgt van het werken bij BDO. Ondanks de corona maatregelen willen we jou toch graag de kans geven om dit te ontdekken, maar dan online!  Je kunt je niet meer aanmelden.

Lees meer over de BDO e-housedag

 

Lees de verhalen van onze collega’s

Benieuwd hoe deze starters het werken binnen Audit & Assurance ervaren? Lees hieronder een aantal verhalen:

Saskia Nijman over werken bij BDO

“Als je klaar bent met je studie, kan de keuze voor een werkgever een uitdaging zijn. Waarom ik voor BDO heb gekozen? De persoonlijke aandacht.”

– Saskia Nijman, Assistent Accountant

 

Nick le Pair over werken bij BDO

“Ik had nog helemaal geen accountancy-ervaring. BDO is een werkgever die begrijpt dat je ervaring moet opdoen en waar je begeleid wordt om tot de beste versie van jezelf te komen.”

– Nick le Pair, Assistent Accountant
Luc Segers over werken bij BDO

“Toen dacht ik, dit wil ik ook!”

– Luc Segers, Assistent Accountant

 

Lichelle Barhorst over werken bij BDO

“BDO maakt alle beloftes waar!”

– Lichelle Barhorst, Assistent Accountant

 

Channah Beckers over werken bij BDO

“Ik heb veel meer klantcontact dan verwacht”

– Channah Beckers, Assistent Accountant

 

 

Top