Aankomende evenementen


IT Risk Assurance Day

Vrijdag 22 oktober | BDO Utrecht

Heb jij interesse in zowel bedrijfseconomie als IT? Wil jij ervaren wat de werkzaamheden binnen IT Risk Assurance bij BDO inhouden, de sfeer en cultuur binnen BDO proeven en inzicht krijgen in hoe BDO’ers met elkaar en hun klant samenwerken? Meld je dan aan voor de BDO IT Risk Assurance Day!

Lees meer


BDO Insight Day

Donderdag 18 november | BDO-kantoor bij jou in de buurt

Ben jij een wo-student of zit je in de laatste fase van je hbo-opleiding? Ben je nieuwsgierig welke werkzaamheden een startend accountant in Audit & Assurance uitvoert? Wil je erachter komen of BDO en jij bij elkaar passen? Dan is de Insight Day zeker iets voor jou. Deze dag staat namelijk volledig in het teken van live ervaren hoe het is om in de accountancy te werken.

Lees meer


BDO e-coffee moment

Datum en tijd in overleg | Online

Laagdrempelig kennismaken met BDO onder het genot van een kop koffie of thee? En wil je meer te weten komen over onze Audit & Assurance, IT Audit of Accountancy & Bedrijfsadviespraktijk? Meld je nu aan voor een vrijblijvend e-coffee moment!

Lees meer

 


Lees de verhalen van onze collega’s

Benieuwd hoe deze starters het werken binnen Audit & Assurance ervaren? Lees hieronder een aantal verhalen:

Saskia Nijman over werken bij BDO

“Als je klaar bent met je studie, kan de keuze voor een werkgever een uitdaging zijn. Waarom ik voor BDO heb gekozen? De persoonlijke aandacht.”

– Saskia Nijman, Assistent Accountant

 

Nick le Pair over werken bij BDO

“Ik had nog helemaal geen accountancy-ervaring. BDO is een werkgever die begrijpt dat je ervaring moet opdoen en waar je begeleid wordt om tot de beste versie van jezelf te komen.”

– Nick le Pair, Assistent Accountant

 

CHECK OF BDO BIJ JOU PAST!

In je zoektocht naar een werkgever kom je voor een groot aantal keuzes te staan. Hoe kies jij de beste fit? Speel de game en check of BDO bij jou past.

Speel de game

Top