Kennismaken met BDO onder het genot van een kop koffie of thee? En wil je meer te weten komen over onze Audit & Assurance, IT Audit of Accountancy & Bedrijfsadviespraktijk? Meld je nu aan voor een vrijblijvend e-coffee moment!

BDO e-coffee moment

Meld je nu aan voor een online koffiemoment, waarbij je vrijblijvend kennismaakt met een BDO-medewerker. We gaan graag met jou in gesprek over jouw interesses, ambities en de daarbij passende carrièremogelijkheden bij BDO. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om een BDO’er alles te vragen over bijvoorbeeld een gemiddelde werkdag bij BDO, het Accountancy-vak of de ontwikkelingen op het gebied van IT Audit.

Interesse? Meld je aan!

Ben jij een student met interesse in Accountancy en/of (IT) Audit? En ben je nieuwsgierig naar jouw carrière en/of stage mogelijkheden bij BDO? Laat via de aanmeldknop hieronder jouw cv achter voor een BDO e-coffee moment. Geef bij je aanmelding in het opmerkingenveld aan of je interesse hebt in Audit & Assurance, IT Audit of Accountancy & Bedrijfsadvies. Dan koppelen wij je aan de juiste BDO’er. Twijfel je nog tussen het RA, RE of AA traject? Geef dit dan vooral ook aan, dan zouden we je aan meerdere collega’s kunnen koppelen.

Aanmelden

Na aanmelding nemen we binnen 5 werkdagen contact met je op om het koffiemoment in te plannen. Als de afspraak is gepland, zorgen we dat je de benodigdheden voor het zetten van een lekker kopje koffie of thee krijgt toegestuurd.

 


Lees de verhalen van onze collega’s

Benieuwd hoe deze starters het werken binnen Audit & Assurance ervaren? Lees hieronder een aantal verhalen:

Saskia Nijman over werken bij BDO

“Als je klaar bent met je studie, kan de keuze voor een werkgever een uitdaging zijn. Waarom ik voor BDO heb gekozen? De persoonlijke aandacht.”

– Saskia Nijman, Assistent Accountant

 

Nick le Pair over werken bij BDO

“Ik had nog helemaal geen accountancy-ervaring. BDO is een werkgever die begrijpt dat je ervaring moet opdoen en waar je begeleid wordt om tot de beste versie van jezelf te komen.”

– Nick le Pair, Assistent Accountant

 

CHECK OF BDO BIJ JOU PAST!

In je zoektocht naar een werkgever kom je voor een groot aantal keuzes te staan. Hoe kies jij de beste fit? Speel de game en check of BDO bij jou past.

Speel de game

Top