Previous Next

Wil jij weten hoe het is om accountant te zijn bij BDO? Ben je benieuwd naar de cultuur, de klanten en de collega’s van BDO Amstelveen? Op woensdag 11 april krijg jij de kans om dit zelf te ervaren!

Tijdens de inhousedag van BDO Amstelveen ben jij BDO accountant voor één dag. Samen met je controleteam bezoek je een grote klant in hartje Amsterdam. Je doorloopt alle stappen van de audit-cyclus; je interviewt je klant, bekijkt de risico’s en de interne beheersing. Je doel: voldoende zekerheid verkrijgen bij de cijfers, zodat je aan het eind van de dag met vertrouwen je handtekening onder de jaarrekening durft te zetten.

Deze dag staat in het teken van kennismaken met BDO én geeft je een verdieping op het vak accountancy. Met een inspirerende soft skills-workshop werk je vandaag ook aan jouw persoonlijke ontwikkeling. De dag is uiteraard niet compleet zonder borrel waar jij de collega's van BDO Amstelveen nog beter leert kennen.

Het programma:
We beginnen de dag om 10:00 uur bij BDO Amstelveen en sluiten rond 17:00 uur af met een borrel bij de klant in hartje Amsterdam. Meer concrete info over het volledige programma volgt binnenkort.

Locatie: 
BDO Amstelveen
Krijgsman 9, 1186 DM Amstelveen

Interesse?

Wil jij kennismaken met BDO en ben jij een WO-student Accountancy, Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde? Schrijf je dan vóór 8 april in voor de Inhousedag van BDO Amstelveen via onderstaande knop. Vergeet niet je CV toe te voegen!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Annemieke Besuijen, Campus Recruiter, tel.: 020 - 363 43 83.

Laat hier je gegevens achter

Top