Previous Next

De wereld ligt aan je voeten. Je hebt talent. Ambities. En de drive om het te gaan maken. Maar waar komen jouw talenten het best tot hun recht? En waar voel jij je écht op je plek? Ontdek het tijdens de BDO Tax Day!

Op dinsdag 18 februari bieden wij jou graag een nieuw perspectief op de start van jouw fiscale carrière. Tijdens de BDO Tax Day ontdek je zelf de waarde van, wat wij noemen, een kantoor met het beste van twee werelden: een wereldwijd kennisnetwerk én sterke regionale betrokkenheid.

Om je optimaal te ontwikkelen, word je bij BDO breed opgeleid en krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met alle aspecten van de allround belastingadviespraktijk. Om alvast een kijkje achter de schermen te geven, kun je tijdens de BDO Tax Day kennis maken met collega’s van diverse specialisaties, denk aan Algemene Praktijk, ITS, Transfer Pricing, Loonheffingen, Real Estate Valuation Services en BTW en ontdek wat bij jou past! Naast een kennismaking met onze Tax collega’s, neem je ook een duik in de wereld van BDO Innovatiebox. De dag vindt plaats op ons kantoor in Amstelveen en start om 13:00 uur. We eindigen de dag met een gezellige borrel rond een uur of 17:00.

Interesse?

Volg jij een Bachelor of Master in de richting van Fiscale Economie of Fiscaal Recht en spreekt dit je aan? Meld je dan aan voor 13 februari! Laat via de knop hieronder jouw gegevens achter voor deelname aan de BDO Tax Day. Wanneer er meer aanmeldingen zijn dan plekken zal er een selectie plaatsvinden. Vrijdag 14 februari word je op de hoogte gesteld van jouw deelname.

Meld je aan

Top