Previous Next

De Economic Business weeks Tilburg (EBT) is het grootste carrière-evenement van Tilburg University en een van de grootste on-campus recruitment evenementen in Nederland. Jaarlijks doen er meer dan 1000 studenten vanuit alle studierichtingen gerelateerd aan economische-, management- en gedragswetenschappen mee. Deelnemers aan de EBT komen in contact met meer dan 80 bedrijven vanuit allerlei sectoren.

De 21e editie zal plaatsvinden van 1 t/m 18 april 2019! Tijdens de EBT heb je als deelnemer de mogelijkheid om je voor te bereiden tijdens de Training Day en je te oriënteren tijdens de Consultancy Orientation Days en Accountancy Orientation Day. Daag jezelf uit tijdens de Case Days en doe tijdens de Company Days mee met het gevarieerde programma bestaande uit: workshops, presentaties, informele activiteiten en nog veel meer.

Interesse?

Op 16 april is BDO aanwezig bij de EBT tijdens de Company Days. Tijdens deze dag verzorgen wij een workshop en spreken we studenten tijdens de speeddates. Wil je hierbij zijn? Schrijf je in via: https://app.ebtilburg.nl/companies/122

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Florence van Wilgenburg, Campus Recruiter, via florence.van.wilgenburg@bdo.nl.

Top