Previous Next

De Economic Business weeks Tilburg (EBT) is het grootste carrière-evenement van Tilburg University en één van de grootste on-campus recruitment evenementen in Nederland. Jaarlijks doen er meer dan 1300 studenten vanuit alle studierichtingen gerelateerd aan economische-, management- en gedragswetenschappen mee. Deelnemers aan de EBT komen in contact met meer dan 90 bedrijven vanuit allerlei sectoren.

De 22e editie zal plaatsvinden van 6 t/m 24 april 2020! Tijdens de EBT heb je als deelnemer de mogelijkheid om je voor te bereiden tijdens de Training Day. Daag jezelf uit tijdens de Case Days en doe tijdens de Company Days mee met het gevarieerde programma bestaande uit: workshops, presentaties, informele activiteiten en nog veel meer. Op 20 april is BDO aanwezig bij de EBT tijdens de Company Days. Tijdens deze dag verzorgen wij een workshop en zijn er individuele gesprekken met geïnteresseerde studenten. Wil je hierbij zijn? Schrijf je in via: https://app.ebtilburg.nl/companies/185

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Florence van Wilgenburg, Campus Recruiter, via florence.van.wilgenburg@bdo.nl.

Top