Previous Next

Heb je interesse in de Audit & Assurance, ben jij bijna afgestudeerd of heb je al wat ervaring én kun je niet wachten om jouw shake talent te ontdekken? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor onze cocktailworkshop op dinsdag 7 april in bij BDO Amstelveen!

Wij nodigen jou graag uit om met ons de ins- en outs te ontdekken van het cocktail shaken. Bij BDO vinden wij naast werken en vakkennis, informele momenten namelijk ook erg belangrijk. Tijdens de cocktailworkshop maak je niet alleen kennis met de technieken van het cocktail shaken, maar ook met onze collega’s van de Audit & Assurance afdeling!

Het programma
17:00                          Aanvang event
17:15 – 18:30             Speeddates, cocktailworkshop en rondleiding
18:30 – 19:00             Afsluitende borrel

Interesse?

Meld je nu aan!
Studeer jij dit jaar af van een HBO, WO bachelor- of masterstudie of heb je al ervaring binnen de Audit & Assurance en wil je graag kennis maken met BDO Amstelveen? Meld je dan voor 4 april aan door jouw cv of LinkedIn profiel achter te laten via onderstaande button.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Xander Rondhuis. Je kunt Xander bereiken via xander.rondhuis@bdo.nl/040 269 8331 of stuur een whatsapp bericht (0641107103).

Laat hier je gegevens achter

Top