Als starter of professional kun je alle kanten op en kom je voor een groot aantal keuzes te staan. Werk jij liever voor grote multinationals of voor mkb en familiebedrijven? Wil jij snel naar de top of bepaal jij het liefst je eigen tempo? Ga jij voor begeleiding van een vaste coach of ga jij liever zelfstandig aan de slag?

Speel de game en check of BDO bij jou past!

 


Lees de verhalen van onze collega’s

Benieuwd hoe deze starters het werken binnen Audit & Assurance ervaren? Lees hieronder een aantal verhalen:

Saskia Nijman over werken bij BDO

“Als je klaar bent met je studie, kan de keuze voor een werkgever een uitdaging zijn. Waarom ik voor BDO heb gekozen? De persoonlijke aandacht.”

– Saskia Nijman, Assistent Accountant

 

Nick le Pair over werken bij BDO

“Ik had nog helemaal geen accountancy-ervaring. BDO is een werkgever die begrijpt dat je ervaring moet opdoen en waar je begeleid wordt om tot de beste versie van jezelf te komen.”

– Nick le Pair, Assistent Accountant

 

Kennismaken?


BDO INSIGHT WEEK

14 t/m 16 april
Ben jij een wo-student of zit je in de laatste fase van je hbo-opleiding? Ben je nieuwsgierig welke werkzaamheden jij gaat uitvoeren als startend accountant in Audit & Assurance?Tijdens dit meerdaagse evenement krijg jij door middel van verschillende online activiteiten een ultiem inkijkje in het werken bij BDO!
Lees meer

BDO E-HOUSEDAG

Donderdag 22 april
Tijd: 16:00 - 17:30 uur
Ben jij hbo-student en heb jij interesse in accountancy? Maar ben je er nog niet uit of de controle- of samenstelpraktijk beter bij jou past? Meld je dan nu aan voor onze e-housedag.
Lees meer

Top