Veel mogelijkheden en ruimte

Ik heb tijdens mijn HBO-opleiding twee dagen meegelopen bij BDO. Hier werd ik zo prettig ontvangen en de sfeer was goed, dat ik meteen heb gekozen voor BDO. En nu na tien jaar bevalt het me nog steeds uitstekend.

In de afgelopen jaren heb ik alle mogelijkheden gekregen om me persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen. Inmiddels ben ik Register Accountant en daar ben ik trots op! Het fijne van werken bij BDO is dat iedereen elkaar hier goed kent. Met mijn collega’s heb ik echt goed contact. Daarnaast is er veel ruimte om zelf zaken op te pakken en hoef je niet per se voor ieder vraagstuk een specialist of Bureau Vaktechniek in te schakelen. Uiteraard zijn deze collega’s wel beschikbaar voor vragen.

Persoonsgericht en met vertrouwen

Ik merk dat wij misschien niet allemaal luxe programma’s hebben ter ondersteuning van work/life balance, maar dat ik ook zonder programma’s mijn werk en privé goed kan combineren. Het gaat bij BDO echt over mij als persoon en wat voor mij werkt. Geen kunstmatige oplossingen of uitgebreide HR-programma’s, omdat ik als werkende moeder in de accountancy een soort ‘bedreigde diersoort’ zou zijn. Ik krijg dan ook de ruimte en het vertrouwen van mijn leidinggevende om mijn werk en privéleven zo te combineren zodat ik er gelukkig van word. Ik heb een jong zoontje en werk sinds zijn geboorte minder uren, maar ik heb nog steeds ambitie om mezelf verder te ontwikkelen. Ik merk dat mijn leidinggevende en BDO echt het beste met mij voor hebben, waardoor ik goed in mijn vel zit en daardoor goed functioneer. Een absolute win-win!

Rosanne de Groot

Rosanne de Groot

Partner Audit & Assurance
BDO Utrecht

 

Top