Koen van Buul is 45 jaar, vader van drie tieners en manager op de afdeling Digital Technology Services bij BDO. Hij is één van de ruim 1000 deelnemers aan de BDO Run op 29 en 30 mei.

‘Ik heb er enorm veel zin in. Twee keer per week loop ik met een oud-BDO-collega en nu hebben we een mooi doel waar naartoe kunnen werken: de 15 kilometer. De BDO Run vind ik een supermooi initiatief. Hiermee laten we zien dat vitaliteit en de gezondheid van alle medewerkers belangrijk is. Het is leuk om dit samen te kunnen doen met collega’s en een mooie manier om met elkaar in verbinding te blijven. De voorpret naar de BDO Run toe is al de moeite waard.’

Agile

Koen heeft binnen zijn afdeling al diverse rollen gehad. Hij begon als teamleider ICT-Services en werd na twee jaar Scrum Master. Tot begin dit jaar was hij Agile Coach: ‘Ik krijg al 7,5 jaar het vertrouwen van BDO om enorme stappen te kunnen maken op het gebied van agile werken en de manier waarop wij onze IT-afdeling vormgeven. Mijn kennis en expertise over agile is al ruimschoots over de grenzen van onze afdeling gegaan. Zo zijn er op de afdeling Audit & Assurance diverse initiatieven opgezet om met scrum te werken. Het is gaaf dat ik die ruimte bij BDO heb gekregen.’

De organisatie van morgen

Sinds kort heeft Koen de nieuwe functie van manager Business & Technology Solutions. In deze rol geeft hij mede richting aan een de verdere ontwikkeling en inzet van technologie binnen BDO: ‘Ik ben verantwoordelijk voor het realiseren van softwareoplossingen voor zowel BDO’ers als voor onze klanten. Enerzijds om de werkprocessen van onze collega’s verder te ondersteunen met digitale middelen. Anderzijds met oplossingen die bijvoorbeeld helpen om alle data die we hebben voor onze klanten zo optimaal mogelijk te benutten. Ik bouw samen met een enthousiast team aan de organisatie van morgen. De visie en strategie die we hiervoor hebben vastgesteld koppel ik aan de dagelijkse activiteiten. Ook draag ik zorg dat onze afdeling daarin wendbaar genoeg is om mee te bewegen en volg ik daarvoor de ontwikkelingen in de markt, die zeker niet stil staat.’

Impact

Binnen BDO zijn we altijd op zoek naar talent die nieuwe prikkels geeft aan ons bedrijf, maar is de toevoeging van ervaren kracht ook erg waardevol om de mooie ambities van onze organisatie te realiseren. Als nieuwe collega van BDO, niet enkel als accountant of adviseur, maar ook op een afdeling als Digital Technology Services, ben je zelf aan het stuur als het gaat om je persoonlijke groei en de impact die je kunt maken binnen je team, je afdeling of de BDO organisatie in z’n geheel. De groei en stappen die Koen heeft gemaakt zijn hiervan het levende bewijs.

Meer weten over de BDO Run? Bekijk ook de verhalen van Linda Rooijakkers, Lisa van Disseldorp en initiatiefnemer Chris Berendse.


Interesse in een carrière bij Digital Technology Services? Neem dan een kijkje bij onze vacatures of neem contact op met één van onze recruiters.

Koen van Buul

Koen is manager bij BDO en is op de afdeling Digital Technology Services in Eindhoven medeverantwoordelijk voor alles op het gebied van technologie en data. Vanuit deze rol is hij betrokken bij digitale oplossingen voor zowel BDO’ers als klanten van BDO. Koen woont met zijn twee zonen en dochter in Eindhoven.

Top