Ben jij een wo-student of zit je in de laatste fase van je hbo-opleiding? Ben je nieuwsgierig welke werkzaamheden een startend accountant in Audit & Assurance uitvoert? Wil je erachter komen of BDO en jij bij elkaar passen? Dan is de Insight Day zeker iets voor jou. 

BDO Insight Day

Op donderdag 18 november nemen wij jou graag mee in een dag van een Assistent Accountant en leer je BDO beter kennen. De Insight Day staat volledig in het teken van live ervaren hoe het is om in de accountancy te werken. Dit doe je op ons kantoor én bij een klant. Je gaat dus echt op pad, onder begeleiding van een ervaren medewerker.

Wij hopen je deze dag op ons kantoor te kunnen ontvangen (uiteraard conform RIVM richtlijnen). Mocht het door de maatregelen toch niet mogelijk zijn om dit evenement fysiek door te laten gaan, hebben we een online/hybride alternatief. 

Programma

  • 9:30 – 11:00 Kennismaken met BDO en je buddy op een BDO-kantoor bij jou in de buurt
  • 11:00 – 17:00 Met je buddy naar de klant om mee te werken
  • 17:00 – 20:00 Afsluitend avondprogramma met heerlijk diner

Je kiest zelf met welk BDO-kantoor je kennismaakt die dag: Alkmaar, Amstelveen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Maastricht, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

Interesse en aanmelden

Ben jij een economische wo of hbo student met interesse in Accountancy? Wil jij écht ervaren hoe een werkdag als startend accountant bij BDO eruit ziet, de sfeer en cultuur binnen BDO proeven en inzicht krijgen in hoe BDO’ers met elkaar en met hun klant samenwerken? Meld je dan aan voor de BDO Insight Day, de ideale combinatie van een meeloop- en inhousedag! Laat via de knop hieronder jouw gegevens achter voor deelname. Aanmelden kan tot en met donderdag 4 november.

Aanmelden


Selectieproces

Via bovenstaande link upload je je cv met daarin je relevante werkervaring en opleidingen. Na je inschrijving neemt de recruiter contact met je op voor een korte telefonische kennismaking en krijg je uitleg over de online capaciteitentest. Na afronding van deze test (duurt max. 30 minuten) krijg je van ons bericht of je definitief deelneemt aan de BDO Insight Day.

We verheugen ons op je aanmelding en zien je graag op donderdag 18 november!


Waarom de Insight Day anders is dan een inhousedag

De Insight Day staat volledig in het teken van écht ervaren hoe het is om in de accountancy te werken. Je gaat dus ook écht mee naar een klant en zelf werkzaamheden uitvoeren onder begeleiding van een ervaren Assistent Accountant. De dag start voor jou bij het BDO-kantoor in de buurt. Hier word je samen met de andere studenten persoonlijk ontvangen door de partner en maak je kennis met de medewerkers op de vestiging. Ook leer je jouw buddy alvast beter kennen en kom je meer te weten over de BDO organisatie.

Vervolgens is het tijd voor het echte werk. Jouw buddy neemt je mee naar zijn of haar team bij de klant. Hier kom je alles te weten over de klant, het controleproces en natuurlijk: de werkzaamheden. Onder begeleiding van jouw buddy ga je verschillende controles uitvoeren en in gesprek met de klant. Zo ervaar je optimaal hoe het is om bij BDO te werken.

Vanuit de klant reis je aan het einde van de werkdag met je buddy door naar een dinerlocatie in de regio. Hier ontmoet je de studenten en medewerkers van andere vestigingen en sluiten we de dag gezamenlijk af met een heerlijk diner en valt er ook nog een prijs te winnen.

Bekijk hier de aftermovie van de vorige editie:


Liever op een andere manier kennismaken? Bekijk onze evenementen of neem contact op met een van onze recruiters.

Ook interessant?


BDO e-coffee moment

Online | Datum en tijd in overleg
Laagdrempelig kennismaken met BDO onder het genot van een kop koffie of thee? En wil je meer te weten komen over onze Audit & Assurance, IT Audit of Accountancy & Bedrijfsadviespraktijk? Meld je nu aan voor een vrijblijvend e-coffee moment!
Lees meer

Top