Previous Next

BDO Insight Day

Op donderdag 5 november 2020 bieden wij jou graag een nieuw perspectief op de start van jouw accountancy carrière. De BDO Insight Day is geen reguliere inhousedag of business course, zoals je misschien gewend bent. De Insight Day staat volledig in het teken van live ervaren hoe het is om in de accountancypraktijk te werken. Je gaat dus ook écht meewerken met het controleteam!

Programma

Het definitieve programma is nog under construction. We zijn bezig met het ontwikkelen van een 1,5 meter Insight Day, waarbij we je zoveel mogelijk van de praktijk willen laten ervaren. De volgende onderdelen zullen gegarandeerd in het programma aanwezig zijn:

  • Kennismaken met BDO en je buddy op een BDO-kantoor van jouw keuze
  • Met je buddy meewerken aan zijn of haar lopende klantdossier
  • Afsluitend middagprogramma

Je kiest zelf met welk BDO-kantoor je kennis wilt maken op deze dag: Alkmaar, Amstelveen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Maastricht, Roosendaal, Rotterdam, Den Haag, Tilburg of Utrecht.

Interesse en aanmelden

Ben jij een WO of HBO student met interesse in Accountancy? Wil jij écht ervaren hoe een werkdag als startend assistent accountant bij BDO eruit ziet, de sfeer en cultuur binnen BDO proeven en inzicht krijgen in hoe BDO’ers met elkaar en met hun klant samenwerken? Meld je dan aan voor de BDO Insight Day, de ideale combinatie van een meeloop- en inhousedag! Laat via de knop hieronder jouw gegevens achter voor deelname aan de BDO Insight Day op donderdag 5 november 2020! Aanmelden kan tot en met maandag 26 oktober.

Meld je aan voor de BDO Insight Day

Selectieproces

Via bovenstaande link upload je je cv met daarin je relevante werkervaring en opleidingen. Na je inschrijving neemt de recruiter contact met je op en wordt er een videogesprek ingepland. Tijdens dit videogesprek wordt er kort kennisgemaakt en krijg je uitleg over de online assessment. Na afronding van dit assessment krijg je van ons bericht of je definitief geselecteerd bent voor de BDO Insight Day. We verheugen ons op je aanmelding en zien je graag op donderdag 5 november op een van de BDO-vestigingen!

Waarom de Insight Day anders is dan een inhousedag

De Insight Day staat volledig in het teken van écht ervaren hoe het is om in de accountancy te werken. Je gaat dus ook zelf werkzaamheden uitvoeren onder begeleiding van een ervaren BDO’er. We starten de dag bij het BDO-kantoor van jouw keuze. Hier word je samen met de andere studenten persoonlijk ontvangen door de partner en maak je kennis met de collega’s op de vestiging. Ook leer je jouw buddy alvast beter kennen en kom je meer te weten over de BDO organisatie.

Vervolgens is het tijd voor het echte werk. Jouw buddy neemt jou mee in zijn of haar werkzaamheden op dat moment en geeft je een inkijkje in het klantdossier. Hier kom je alles te weten over de klant, het controleproces en natuurlijk: de werkzaamheden. Onder begeleiding van jouw buddy ga je verschillende controles uitvoeren en in gesprek met de klant. Zo ervaar je optimaal hoe het is om bij BDO te werken. Na het meewerken sluiten we de dag af met een hapje, drankje en een leuke quiz.

Bekijk hier de aftermovie van de vorige editie:

Lees de verhalen van oud-deelnemers

Benieuwd naar de ervaringen van oud-deelnemers van de BDO Insight Day?

Luc Segers over werken bij BDO

“Toen dacht ik, dit wil ik ook!”

– Luc Segers, Assistent Accountant

 

Lichelle Barhorst over werken bij BDO

“BDO maakt alle beloftes waar!”

– Lichelle Barhorst, Assistent Accountant

 

Channah Beckers over werken bij BDO

“Ik heb veel meer klantcontact dan verwacht”

– Channah Beckers, Assistent Accountant

 

 

Donderdag 5 november 2020
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Locatie naar keuze: Alkmaar, Amstelveen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Maastricht, Roosendaal, Rotterdam, Den Haag, Tilburg of Utrecht

Meld je aan

✅ Voor economische hbo- en wo-studenten met interesse in accountancy
✅ Op een BDO-kantoor van jouw keuze
✅ Maak kennis met BDO en jouw buddy
✅ Werk met jouw buddy mee aan zijn/haar lopende klantdossier

Top