Heb jij interesse in IT Audit? Ben je nieuwsgierig welke werkzaamheden jij gaat uitvoeren als Junior IT Auditor? Wil je erachter komen of BDO en jij bij elkaar passen? Tijdens de Insight Week krijg jij door middel van verschillende online activiteiten een ultiem inkijkje in het werken bij BDO!

BDO Insight Week (IT Audit)

Dit online event vindt plaats van woensdag 14 t/m vrijdag 16 april en bestaat uit drie activiteiten. Door deel te nemen aan alle activiteiten krijg je de full experience en ben je verzekerd van het antwoord op die prangende vraag: is de IT Audit praktijk van BDO jouw ideale carrièrestart? Deelnemen aan losse activiteiten is ook mogelijk.


IT Audit Game

Woensdag 14 april

*inkomende videocall* Het is de partner die jou en de rest van het team bij elkaar brengt om een nieuwe IT Audit op te starten. Hij informeert het team over de achtergrond van het bedrijf en de controledoelstellingen. Vervolgens is het aan jullie! Onder begeleiding van een IT Auditor gaan jullie het dossier doorspitten en de belangrijkste IT-risico’s in kaart brengen. Welk controleteam informeert als eerste de partner over de risico’s uit het dossier? De game vindt plaats van 15:00 tot 17:00 uur.


Speeddate

Donderdag 15 april

Leer jouw toekomstige collega alvast beter kennen en vraag hem of haar gedurende 15 minuten alles wat je wilt weten. Dat mag gaan over de vervolgopleiding tot Register IT Auditor (RE), werkzaamheden in IT Audit en IT Risk Assurance, doorgroeimogelijkheden bij BDO, work-life balance, waarom de BDO’er zelf voor BDO heeft gekozen, noem maar op! Alles zodat jij een goed beeld krijgt van jouw mogelijkheden bij BDO en kunt bepalen of deze bij jou passen. De speeddate wordt ingepland tussen 15:00 en 17:00 uur. Je wordt gekoppeld aan een collega van de voor jou dichtsbijzijnde vestiging.


VrijMiBo

Vrijdag 16 april

Om jou de sfeer en cultuur bij BDO te laten ervaren nodigen we je graag uit voor onze virtuele vrijdagmiddagborrel! Tijdens deze supergezellige afsluiting van de week leer jij op een informele manier onze collega’s nog beter kennen. De invulling van dit onderdeel laten we nog even geheim, maar je wordt sowieso verrast met een box vol lekkers. De VrijMiBo vindt plaats van 16:30 tot uiterlijk 19:00 uur.

Interesse en aanmelden

Ben jij een WO of HBO bachelorstudent in de richting van Information Management, Accountancy, Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde? En ben jij je aan het oriënteren op een scriptiestage voor september 2021 of februari 2022? Meld je dan nu aan voor de IT Audit Insight Week! Laat via de knop hieronder jouw gegevens achter.

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de BDO Insight Week. Wil je op een andere manier kennismaken? Check onze events of neem contact op met een van de recruiters.

 


Lees de verhalen van onze collega’s

Benieuwd hoe studenten en starters het werken binnen Audit & Assurance ervaren? Lees hieronder een aantal verhalen:

Mathijs Pondes over werken bij BDO

“Mathijs over afstuderen bij IT Audit: ‘eigen initiatief en professionele begeleiding’. “Persoonlijk en professioneel zijn twee kernwaarden van BDO, en dat merk je: collega’s helpen je graag op weg!”

– Mathijs Pondes, Jr. IT Auditor
Laurie Matulewicz over werken bij BDO

“Voor mij heeft de Insight Week naast veel gezelligheid vooral een beter beeld van BDO gegeven. Een bedrijf dat jong van geest is, met veel aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.”

– Laurie Matulewicz, Werkstudent Audit & Assurance
Coen den Boer over werken bij BDO

“Ik ben blij dat ik heb meegedaan aan de Insight Week en dat ik gesolliciteerd heb bij BDO. Ik doe nu ervaring op waar ik de rest van mijn carrière iets aan heb.”

– Coen den Boer, Werkstudent Audit & Assurance

 

Ook interessant?


BDO INSIGHT WEEK

14 t/m 16 april
Ben jij een wo-student of zit je in de laatste fase van je hbo-opleiding? Ben je nieuwsgierig welke werkzaamheden jij gaat uitvoeren als startend accountant in Audit & Assurance?Tijdens dit meerdaagse evenement krijg jij door middel van verschillende online activiteiten een ultiem inkijkje in het werken bij BDO!
Lees meer

BDO E-HOUSEDAG

Donderdag 22 april
Tijd: 16:00 - 17:30 uur
Ben jij hbo-student en heb jij interesse in accountancy? Maar ben je er nog niet uit of de controle- of samenstelpraktijk beter bij jou past? Meld je dan nu aan voor onze e-housedag.
Lees meer

Top