Previous Next

BDO Insight Week

Jouw zoektocht naar de ideale carrièrestart in accountancy!

Heb jij interesse in accountancy? Ben je nieuwsgierig welke werkzaamheden jij gaat uitvoeren als startend accountant in Audit & Assurance? Wil je erachter komen of BDO en jij bij elkaar passen? Tijdens de Insight Week krijg jij door middel van verschillende online activiteiten een ultiem inkijkje in het werken bij BDO!

Dit online event vindt plaats van woensdag 4 t/m vrijdag 6 november en bestaat uit drie activiteiten. Door deel te nemen aan alle activiteiten krijg je de full experience en ben je verzekerd van het antwoord op die prangende vraag: is de Audit & Assurance praktijk van BDO jouw ideale carrièrestart? Deelnemen aan losse activiteiten is ook mogelijk. Je kunt je aanmelden t/m maandag 26 oktober.


Woensdag 4 november | Audit game

*inkomende videocall* Het is de partner die jou en de rest van het team bij elkaar brengt om een nieuwe controle op te starten. Hij informeert het team over de achtergrond van het bedrijf en de controledoelstellingen. Vervolgens is het aan jullie! Onder begeleiding van een accountant gaan jullie het dossier doorspitten en je voorbereiden op een interview met de klant. Na het interview bepalen jullie de controle-aanpak en voeren jullie deze uit. Welk controleteam informeert als eerste de partner over de risico’s uit het dossier? De game vindt plaats op woensdag 4 november van 15:00 tot 17:00 uur.


Donderdag 5 november | Speeddate

Leer jouw toekomstige collega alvast beter kennen en vraag hem of haar gedurende 15 minuten alles wat je wilt weten. Dat mag gaan over de vervolgopleiding tot Register Accountant, werkzaamheden in Audit & Assurance, doorgroeimogelijkheden bij BDO, work-life balance, waarom de BDO’er zelf voor BDO heeft gekozen, noem maar op! Alles zodat jij een goed beeld krijgt van jouw mogelijkheden bij BDO en kunt bepalen of deze bij jou passen. De speeddate wordt ingepland op donderdag 5 november tussen 15:00 en 17:00 uur. Je wordt gekoppeld aan een collega van de voor jou dichtsbijzijnde vestiging.


Vrijdag 6 november | VrijMiBo

Om jou de sfeer en cultuur bij BDO te laten ervaren nodigen we je graag uit voor onze virtuele vrijdagmiddagborrel! Tijdens deze supergezellige afsluiting van de week leer jij op een informele manier onze collega’s nog beter kennen. De invulling van dit onderdeel laten we nog even geheim, maar je wordt sowieso verrast met iets lekkers. De VrijMiBo vindt plaats op vrijdag 6 november van 16:30 tot uiterlijk 18:30 uur.


Interesse en aanmelden

Ben jij een economische WO of HBO student met interesse in Accountancy? En ben jij je aan het oriënteren op een scriptiestage, werkstudentschap of startersfunctie in Audit & Assurance? Meld je dan nu aan voor de BDO Insight Week! Laat via de knop hieronder jouw gegevens achter. Aanmelden kan tot en met maandag 26 oktober.

Aanmelden voor de BDO Insight Week

 

Heb je interesse in de BDO Insight Week maar wil of kan je niet aan alle onderdelen deelnemen? Schrijf je dan hieronder in voor de game op woensdag 4 november of speeddate op donderdag 5 november. Deelname aan een van deze activiteiten geeft je alsnog toegang tot de VrijMiBo.

Aanmelden voor de Audit game en VrijMiBo

Aanmelden voor de Speeddate en VrijMiBo

 

Via bovenstaande link upload je je cv met daarin je relevante werkervaring en opleidingen. Na je inschrijving neemt de recruiter binnen 5 werkdagen via WhatsApp contact met je op voor wat aanvullende informatie. We verheugen ons op je aanmelding en zien je graag tijdens onze activiteiten!

 

Lees de verhalen van onze collega’s

Benieuwd hoe deze starters het werken binnen Audit & Assurance ervaren? Lees hieronder een aantal verhalen:

Saskia Nijman over werken bij BDO

“Als je klaar bent met je studie, kan de keuze voor een werkgever een uitdaging zijn. Waarom ik voor BDO heb gekozen? De persoonlijke aandacht.”

– Saskia Nijman, Assistent Accountant

 

Nick le Pair over werken bij BDO

“Ik had nog helemaal geen accountancy-ervaring. BDO is een werkgever die begrijpt dat je ervaring moet opdoen en waar je begeleid wordt om tot de beste versie van jezelf te komen.”

– Nick le Pair, Assistent Accountant

 

Woensdag 4 t/m vrijdag 6 november
Meld je aan

✅ Voor economische hbo- en wo-studenten met interesse in accountancy
✅ Leer het vak en de werkzaamheden kennen
✅ Leer een BDO'er kennen
✅ Leer de sfeer en cultuur bij BDO kennen

Top