Heb jij passie voor zowel IT als bedrijfskunde? Ben jij benieuwd naar IT risico’s én BDO? Dan maken wij graag kennis met jou!

Als collega in het IT Risk Assurance-team houd je je bezig met grote vragen op het gebied van IT. IT brengt grote kansen mee, maar voor veel organisaties ook veel uitdagingen. Als team adviseren wij onze klanten over deze uitdagingen. Je werkt aan vraagstukken op het gebied van Data Analytics, Cyber Security, Data Privacy en IT Assurance. Je leert je klant kennen door in gesprek te gaan met mensen uit verschillende lagen van de organisatie: IT-medewerkers, operatie, HR, en ook het management. Tijdens de IT Risk Assurance Day bootsen we een dag na, zodat je een idee krijgt hoe jouw dag eruit komt te zien als collega in ons team.

IT Risk Assurance Day

Tijdens de IT Risk Assurance Day op vrijdag 22 oktober op ons kantoor in Utrecht nemen wij jou mee in ons vak én ons team! We trappen de dag af met een interactieve introductie. Je krijgt de gelegenheid om in gesprek te gaan met een van de partners. Na de introductie genieten we van een uitgebreide lunch. Tijdens de lunch leer je onze (junior) collega’s beter kennen. Zij kunnen jou alles vertellen over hun klanten, de begeleiding bij BDO en alles wat jij verder van hen wilt weten. Na de lunch gaan we in teams aan de slag met een interactieve casus. Tijdens deze casus maak je kennis met het veelzijdige karakter van IT Audit. Ten slotte sluiten we de dag af met een bierproeverij.

Wij hopen je deze dag op ons kantoor te kunnen ontvangen (uiteraard conform RIVM richtlijnen). Mocht het door de maatregelen toch niet mogelijk zijn om dit evenement fysiek door te laten gaan, hebben we een online/hybride alternatief. 

Programma

  • 10:30 – 12:00 Ontvangst op ons kantoor in Utrecht en kennismaking BDO en IT Risk Assurance
  • 12:00 – 13:30 Uitgebreide lunch met BDO collega’s
  • 13:30 – 17:00 Casus Security incident
  • 17:00 – 18:00 Prijsuitreiking en bierproeverij

Interesse en aanmelden

Heb jij interesse in zowel bedrijfseconomie als IT? Wil jij ervaren wat de werkzaamheden van een IT Auditor bij BDO inhouden, de sfeer en cultuur binnen BDO proeven en inzicht krijgen in hoe BDO’ers met elkaar en hun klant samenwerken? Meld je dan aan voor de BDO IT Risk Assurance Day! Laat via de knop hieronder jouw gegevens achter voor deelname. Aanmelden kan tot en met maandag 18 oktober.

Aanmelden

We verheugen ons op je aanmelding en zien je graag op vrijdag 22 oktober!


Liever op een andere manier kennismaken? Bekijk onze evenementen of neem contact op met een van onze recruiters.

Ook interessant?


BDO Insight Day

Donderdag 18 november
BDO-kantoor bij jou in de buurt
Ben jij een wo-student of zit je in de laatste fase van je hbo-opleiding? Ben je nieuwsgierig welke werkzaamheden jij gaat uitvoeren als startend accountant in Audit & Assurance? De Insight Day staat volledig in het teken van live ervaren hoe het is om in de accountancy te werken. Dit doe je op ons kantoor én bij een klant.
Lees meer

Top