Ben je altijd al benieuwd geweest hoe grote bedrijven omgaan met IT risico’s en hoe je als young professional hier aan bij kan dragen? Dan is de IT Risk Assurance day iets voor jou!

IT brengt grote kansen mee, maar voor veel organisaties ook veel uitdagingen. Als team adviseren wij onze klanten over deze uitdagingen. Je werkt aan vraagstukken op het gebied van Data Analytics, Cyber Security, Data Privacy en IT Assurance. Je leert je klant kennen door in gesprek te gaan met mensen uit verschillende lagen van de organisatie: IT-medewerkers, operatie, HR, en ook het management.

IT Risk Assurance Day

Tijdens de IT Risk Assurance Day op donderdag 16 juni bootsen we een dag na. In ons nieuwe kantoor in Eindhoven maak je kennis met je toekomstige collega’s uit de Regio Zuid. Zien we jou donderdag 16 juni? Schrijf je snel in, uiterlijk maandag 13 juni, want de plaatsen zijn beperkt!

Programma

  • 10:00 – 11:00 Start IT Risk Assurance Day: kennismaking BDO en rondleiding gloednieuwe kantoorpand
  • 11:00 – 16:00 Klantcasus, inclusief lunch
  • 16:00 – 17:00 Afsluitende borrel

Locatie

De IT Risk Assurance Day vindt plaats op het nieuwe kantoor in het centrum van Eindhoven (Strijp-S). Voor de afsluitende borrel zullen we ons verplaatsen naar een andere locatie in het bruisende Strijp-S.

Interesse en aanmelden

Heb jij interesse in zowel bedrijfseconomie als IT? Wil jij ervaren wat de werkzaamheden van een IT Auditor bij BDO inhouden, de sfeer en cultuur binnen BDO proeven en inzicht krijgen in hoe BDO’ers met elkaar en hun klant samenwerken? Meld je dan aan voor de BDO IT Risk Assurance Day! Laat via de knop hieronder jouw gegevens achter voor deelname. Aanmelden kan tot en met maandag 13 juni.

Aanmelden

We verheugen ons op je aanmelding en zien je graag op donderdag 16 juni!


Liever op een andere manier kennismaken? Bekijk onze evenementen of neem contact op met een van onze recruiters.

CHECK OF BDO BIJ JOU PAST!

In je zoektocht naar een werkgever kom je voor een groot aantal keuzes te staan. Hoe kies jij de beste fit? Speel de game en check of BDO bij jou past.

Speel de gameEVENEMENTEN
Op een andere manier kennismaken met BDO?
Bekijk evenementen


Top