‘Elke maandag loop ik samen met mijn collega en hardloopmaatje Boaz een rondje van 10 kilometer. Dit doen wij na werktijd. Boaz en ik hebben elkaar leren kennen tijdens onze scriptiestage bij BDO. Het was leuk om met elkaar te sparren over onze onderwerpen én gezellig te lunchen. Wij zijn in september, samen met 13 anderen, gestart aan onze startersacademie. De andere starters komen we tegen bij de klant én bij de borrel.

Boaz en ik hebben als duo meegedaan aan de Marathon van Rotterdam. De eerste 21 kilometer liep Boaz, daarna heb ik het stokje van hem overgenomen. We hebben een toptijd neergezet, maar hebben hier ook hard voor getraind. Nu ben ik met collega’s aan het trainen voor de BDO Run. Mijn doel is om dan ook een halve marathon te lopen, maar dan nóg sneller. Ik vind het leuk om de competitie met mezelf aan te gaan en mijn tijd te verbeteren. Bovenal is het heel gezellig om dit samen met collega’s te doen.

Met Boaz en de andere collega’s waar ik mee train, zitten wij als starter in hetzelfde schuitje qua werken en leren. Hierdoor begrijpen we elkaar en kunnen we goed met elkaar levelen. De cultuur is informeel en iedereen is heel benaderbaar. Als starter is voor mij alles nieuw en heb ik veel vragen . Daarom is het fijn dat leidinggevenden en andere collega’s met meer werkervaring altijd open staan voor het beantwoorden van vragen en het verbeteren van mijn werk. Zij ondersteunen ook echt mijn ontwikkeling. Daarnaast helpen sportieve evenementen zoals de BDO Run, uitjes van de personeelsvereniging zoals een padeltoernooi, of een bierproeverij die wordt georganiseerd na werktijd, enorm. Je leert elkaar toch beter en op een andere manier kennen. Dat is heel tof.

De typische BDO’er? Die omschrijf ik als ambitieus, een teamplayer en leergierig. Elke dag kom ik weer nieuwe dingen tegen waar ik veel van leer. Dat maakt het werk voor mij uitdagend. Wat mijn ambitie is? Op dit moment doe ik mijn post-master Accountancy en binnen vijf jaar wil ik mijn RA-titel behalen. Daarnaast wil ik beter worden in mijn werk en veel leren. Dat gaat bij BDO wel lukken.’


Ben jij na het lezen van dit artikel enthousiast over werken bij BDO? Bekijk onze vacatures of neem contact op met één van onze recruiters.

Sef Oome

Ik ben Sef Oome, 26 jaar oud en werkzaam als Assistent Accountant op de Audit & Assurance afdeling van BDO Rotterdam. Voordat ik bij BDO ben gaan werken heb ik gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en de Universiteit van Tilburg. Tijdens mijn master heb ik mijn scriptie geschreven bij BDO. Het werk en de sfeer binnen het team zijn mij zo goed bevallen dat ik ben blijven hangen. Ik woon in Rotterdam Oude-Noorden met één leuke huisgenoot. In mijn vrije tijd voetbal ik bij RCSV Zestienhoven in het eerste elftal. Naast het voetballen loop of fiets ik regelmatig een rondje. In het weekend zoek ik geregeld de gezelligheid van een café/terras op met mijn vrienden.

Over de BDO Run

Op 21 en 22 mei organiseren we de tweede editie van de BDO Run, een sportweekend voor collega’s, familieleden, vrienden en zakelijke relaties. Deelnemers mogen hun zelf gekozen afstand hardlopen, maar deze ook wandelend, fietsend of skeelerend afleggen. Wanneer het ze uitkomt, in hun vertrouwde omgeving. Lees ook het verhaal van Arjan, die samen met zijn dochter Silke traint voor de BDO Run.

 

Top