Anke Michiels, Corporate Recruiter en Teamleider Campus Recruitment

Met mijn man en zoontje woon ik in Veldhoven. Ik word heel erg blij van koken en etentjes organiseren voor vrienden en familie. Daarnaast vind jij mij regelmatig op de tennisbaan en een yogamat.

Na mijn studie Human Resource Management ben ik mijn carrière gestart bij een recruitmentbureau. Vanuit deze rol heb ik voor veel verschillende bedrijven gewerkt. In 2017 heb ik de overstap gemaakt naar BDO. Een goede match zo blijkt. Ik voel mij erg op mijn plek in deze professionele en hoog opgeleide organisatie waar de medewerker en (persoonlijke) ontwikkeling centraal staat.

Met veel enthousiasme en plezier verbind ik talent aan onze organisatie. Ik focus mij op de recruitmentactiviteiten voor de stafafdelingen (HR, Marketing & Communicatie, QRM & Legal en Finance). Uiteraard ga ik ook graag het gesprek aan met finance professionals.

In 2018 heb ik de kans gekregen om leidinggevende te worden van het Campus Recruitment team. Ik coach en begeleidt vijf campus recruiters.

Mijn kracht zit in mijn communicatieve vaardigheden, organisatiesensitiviteit en integriteit. Mijn manier van werken kenmerkt zich door een pragmatische aanpak, waarbij ik heldere doelen stel en de verbinding maak met mijn collega’s en kandidaten.

Mocht je vragen hebben over campus recruitment of vacatures en mogelijkheden bij de staf, dan kun je mij bereiken via onderstaande gegevens.


Contact

Bel Anke: 040 – 298 78 29
E-mail Anke
LinkedIn van Anke
stuur Anke een WhatsApp-bericht
 

Anke Michiels

Corporate Recruiter
Teamleider Campus Recruitment

Top