Birgit van der Sommen, Senior Corporate Recruiter

Ik ben Birgit van der Sommen en ben sinds 1 maart 2019 werkzaam als Senior Corporate Recruiter binnen BDO Advisory. BDO Advisory levert veel verschillende diensten en groeit erg hard. Aan mij is het de taak om de juiste talenten uit de markt te vissen en ze op een goede manier in contact te brengen met onze organisatie.

Ik heb een juridische achtergrond en heb voor mijn tijd bij BDO zeven jaar als kandidaat-notaris vastgoed gewerkt bij een groot kantoor in Amsterdam. Vervolgens heb ik 3,5 jaar bij een juridische arbeidsbemiddelaar werkervaring opgedaan om vervolgens aan de slag te gaan bij BDO als Senior Corporate Recruiter. BDO is een kantoor met een ‘down to earth’ mentaliteit en korte lijntjes hetgeen mij erg aantrok.

In mijn vrije tijd ben ik vaak op het strand te vinden met mijn kinderen, vriend, familie of vrienden. Ik woon vlakbij Haarlem dus het strand is om de hoek. Daarnaast loop ik hard en ben ik een fanatieke skiër.

Mocht je interesse hebben in een van de vacatures binnen BDO Advisory of wil je gewoon een keer sparren over diverse mogelijkheden dan kan je mij het beste bereiken via onderstaande gegevens.


Contact

Bel Birgit: 040 – 298 78 60
E-mail Birgit
LinkedIn van Birgit
stuur Birgit een WhatsApp-bericht
 

Birgit van der Sommen

Senior Corporate Recruiter
Professional

Top