Florence van Wilgenburg, Campus Recruiter

Mijn naam is Florence en ik werk sinds de zomer van 2017 als Campus Recruiter bij BDO in Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Maastricht. Mijn werk bestaat met name uit sociale contacten leggen en onderhouden, iets wat ik super leuk vind! Ook buiten het werk ben ik namelijk graag onder de mensen. Een dagje festival, avondje stappen of middagje op het terras zitten met leuke mensen zijn dan ook mijn drie favoriete bezigheden in mijn vrije tijd. Verder houd ik enorm van spelletjes en ben ik ook nog fanatiek handbalster.

Mijn jeugd heb ik doorgebracht in het prachtige Heuvelland in Zuid-Limburg, maar na 22 jaar heb ik die rustige omgeving toch ingeruild voor het Brabantse stadsleven. Na het afronden van mijn hbo-bachelor HRM en jaartje werken als HR assistent bij Rabobank in Sittard, besloot ik om fulltime verder te studeren aan Tilburg University. Niet alleen om dat master-diploma te behalen, maar vooral voor de nieuwe sociale contacten en omgeving. En wat blijkt: ik voel mij hier in Tilburg meer thuis dan ooit! Van het begrip ‘Brabantse gezelligheid’ is namelijk niks gelogen.

Toen ik op zoek ging naar een baan voor na mijn master wist ik heel goed wat ik zocht: een organisatie met hoogopgeleide ambitieuze mensen en een leuke informele werksfeer. Dit heb ik bij BDO gevonden! De combinatie van serieus hard werken, maar wel ruimte voor gezelligheid vind ik top. Ook de ruimte die wordt gegeven voor eigen inbreng en ondernemerschap maakt dat ik me enorm op mijn plek voel bij BDO.

Heb je interesse in een job bij BDO? Of wil je meer weten over mijn ervaringen? Neem gerust contact met me op via mail of whatsapp.


Contact

Bel Florence: 040 – 269 80 27
E-mail Florence
LinkedIn van Florence
Stuur Florence een WhatsApp-bericht

Florence van Wilgenburg

Campus Recruiter
Student & Starter

Top