Karien Bekkers, Senior Corporate Recruiter

Ik ben Karien Bekkers, 45 jaar en ik woon met mijn man en twee kinderen van 7 en 10 jaar in Tilburg. Ik heb een zus die net zo oud is als ik en er hetzelfde uit ziet en een oudere broer waar ik dan weer niet op lijk.

Als ik niet aan het werk ben, kan je me vinden in de crossfit box of al hardlopend in het Tilburgse buitengebied. Ik vind het ook leuk om met mijn kindjes thuis ‘filmavond’ te houden, met vriendinnen een wijntje te drinken op het terras of lekker uit eten te gaan. Reizen en andere culturen trekken mij ook erg aan en ben dan ook graag in het buitenland op vakantie.

In 1999 ben ik afgestudeerd aan de Breda University of Applied Sciences richting toerisme. Professioneel gezien heb ik een ander werkveld gekozen om mijn carrière te vervolgen: IT recruitment. Eigenlijk ben ik daar toevallig ingerold en dat is een juiste richting gebleken. Ik ben nu ruim 15 jaar in dit werkveld werkzaam en heb rollen vervuld als Accountmanager, Recruitment consultant en Recruiter bij IT dienstverleners, IT bedrijven of IT afdelingen. Zo ook bij BDO, waar ik verantwoordelijk ben voor de werving van IT medewerkers voor de IT afdeling van BDO Nederland. Een innovatieve en dienstverlenende afdeling in Eindhoven van ruim 90 man waar hard gewerkt wordt, veel gelachen en waar nieuwe technologieën veelvuldig worden ingezet.
Dat is zo leuk aan werken bij BDO. Het is leuk om te mogen werven voor een bedrijf en afdeling waar mensen graag werken. Waar mensen blij zijn dat ze erbij horen. Ook ik ben blij dat ik erbij mag horen!

Heb je interesse in een van onze IT vacatures? Wil jij er ook bij horen maar staat er nu geen passende vacature online? Bel, app of mail me en ik licht de mogelijkheden graag aan je toe.


Contact

Bel Karien: 040 – 269 82 19
E-mail Karien
LinkedIn van Karien
stuur Karien een WhatsApp-bericht
 

Karien Bekkers

Senior Corporate Recruiter
Professional

Top