Laura van Dalen, Senior Corporate Recruiter

Door mijn nieuwsgierige en sociale karakter ben ik Communicatiemanagement gaan studeren aan de Hogeschool Utrecht. Vanuit daar ben ik het recruitmentvak ingerold, wat een ware ‘match’ bleek te zijn. Met mijn interesse in mensen ga ik graag het gesprek aan om er samen achter te komen waar je nu écht blij van word in je werk. Zo heb ik een aantal jaar gewerkt aan de bureauzijde, waarbij ik verantwoordelijk was voor het invullen van strategische rollen binnen het digital domein.

Inmiddels ben ik alweer een tijd werkzaam binnen BDO, waar ik mijn focus op talent volledig kan toepassen. Talent gaat daarbij in mijn ogen niet alleen over wat je kunt, maar ook zeker over wie je bent. De oprechte interesse in de ander en het persoonlijke en open karakter van BDO maakt dat ik hier op mijn plek zit. Daarnaast zorgt BDO er voor mij voor dat de dynamiek en hectiek die gepaard gaan met mijn functie goed te combineren zijn met mijn privéleven thuis. Ook hier probeer ik de ballen in de lucht te houden en ga ik er graag op uit met familie of vrienden of blaas ik nog wat stoom af door een rondje hard te lopen in de buitenlucht.

Wat maakt jouw gelukkig in je werk? Waar word jij blij van? Klop vooral eens bij mij aan om hierover te sparren en het gesprek over aan te gaan.


Contact

Bel Laura: 030 – 284 99 02 / 06 – 46 41 08 73
E-mail Laura
LinkedIn van Laura
stuur Laura een WhatsApp-bericht
 

Laura van Dalen

Senior Corporate Recruiter
Professional

Top