Linda Dikmans, Senior Corporate Recruiter

Mijn naam is Linda Dikmans, 34 jaar en ik woon in Oosterhout. Ik ben binnen BDO verantwoordelijk voor de werving van ervaren accountants en fiscalisten voor de locaties Breda, Roosendaal, Den Bosch en IT audit. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor een aantal landelijke recruitment-projecten zoals referral en alumni.

Inmiddels heb ik 9+ jaar recruitment-ervaring. Ik ben mijn loopbaan destijds gestart bij een werving- en selectiebureau en sinds 2014 werk ik in diverse rollen bij BDO. Binnen BDO krijg ik zoveel vrijheid en vertrouwen, waardoor ik mijzelf steeds blijf uitdagen en ontwikkelen. Op het gebied van recruitment doen wij hele toffe dingen en zijn wij vooruitstrevend. Daarnaast heb ik niet alleen fijne recruitment-collega’s, maar voel ik mij ook echt verbonden met de collega’s op locaties waarvoor ik werk. Geen dag is het zelfde en ik ga nog steeds elke dag met plezier naar mijn werk.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die BDO jou kunnen bieden, of heb je interesse in een specifieke vacature op de website en wil je daar meer over weten? Neem dan contact met mij op!


Contact

Bel Linda: 040 298 78 26 / 06 38 78 38 65
E-mail Linda
LinkedIn van Linda
stuur Linda een WhatsApp-bericht

Linda Dikmans

Senior Corporate Recruiter
Professional

Top