Marloes Hendriks, Campus Recruiter

Hoi! Mijn naam is Marloes Hendriks en ik ben 26 jaar. Ik woon sinds een half jaar samen met mijn vriend in Tilburg. In mijn vrije tijd hockey en tennis ik, ook probeer ik iedere week een keertje hard te lopen en ben ik sinds een paar maanden aan het crossfitten. Verder vind ik het heel leuk om in het weekend met vrienden te borrelen en naar festivals te gaan. Als laatste houd ik heel erg van reizen en dan voornamelijk de natuur opzoeken. Dat reizen zit wel snor met alle vrije dagen die we vanuit BDO krijgen!

Dan iets over mijn studie achtergrond: ik heb mijn hbo-opleiding ‘Bedrijfskunde MER’ aan de HAN in Nijmegen gevolgd om vervolgens mijn Pre-master en Master ‘Human Resource Studies’ aan de Universiteit van Tilburg in september 2020 af te ronden.

Na het afronden van mijn Master ben ik ook gelijk gestart als Campus Recruiter bij BDO. Een paar maanden voor het afronden van mijn studie ging ik mij oriënteren op een leuke baan. Ik was op zoek naar een dynamische functie met veel afwisseling en vrijheid binnen een professionele, maar toch gezellige en laagdrempelige organisatie. Iets wat ik binnen BDO en de functie van Campus Recruiter nu allemaal terug vindt.

Ben jij student Accountancy/Bedrijfseconomie of doe jij een andere Economische studie en heb je passie voor het vak Accountancy? Ben jij ook op zoek naar een organisatie voor jouw eerste echte baan of stage-/scriptieplek? Neem dan contact met mij op via een van onderstaande gegevens.


Contact

Bel Marloes: 040 – 269 83 14
E-mail Marloes
LinkedIn van Marloes
Stuur Marloes een WhatsApp-bericht

Marloes Hendriks

Campus Recruiter
Student & Starter

Top