Mirjam Steuten, Senior Corporate Recruiter

Mijn naam is Mirjam Steuten en ben als Senior Corporate Recruiter verantwoordelijk voor de werving van ervaren professionals in het oosten: Arnhem, Apeldoorn en Hengelo.
Ik ben geboren in het mooie Madagaskar en getogen in Weert. Inmiddels woon ik alweer zo’n 10 jaar (met uitzondering van mijn tijd in Midden- en Zuid-Amerika) in het oosten. Mij maak je gelukkig met een mooie verre reis, een hapje en drankje inclusief natafelen, gezelligheid met vrienden en familie & een dansje op de dansvloer.

Mijn internationale achtergrond in bedrijfscommunicatie stelt mij in staat om vanuit verschillende perspectieven naar een probleem te kijken en een passende oplossing te vinden waar iedereen zich in kan vinden. Voeg daar sales en corporate recruitment ervaring aan toe en dan is mijn unieke combinatie werkervaring compleet.

BDO spreekt mij enorm aan, omdat we staan voor professionaliteit en een persoonlijke aanpak bieden om mensen te laten ontwikkelen op zowel vaktechnisch als persoonlijk gebied. Bij BDO gaat het niet om functies, maar om het opbouwen van een mooie carrière met voldoende doorgroeimogelijkheden. Dat spreekt mij aan, omdat mijn passie en kracht ligt in mensen verder helpen. De dialoog aangaan om erachter te komen wat iemand drijft en waar iemands ambitie ligt. Samen sparren over jouw ontwikkeling en een nieuwe stap in het leven. Daar krijg ik energie van!

Benieuwd naar de mogelijkheden in het oosten? Of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met mij op via één van onderstaande gegevens.


Contact

Bel Mirjam: 040 – 368 94 80
E-mail Mirjam
LinkedIn van Mirjam
Stuur Mirjam een WhatsApp-bericht

Mirjam Steuten

Senior Corporate Recruiter
Professional

Top