Nienke de Bruijn, Campus Recruiter

Hallo! Leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn profiel! Ik ben Nienke, 24 jaar en ik woon in Wageningen. Tot vorig jaar heb ik met heel veel plezier gestudeerd en gewoond in Nijmegen. Hier heb ik mijn bachelor Psychologie en master Arbeid, Organisatie & Gezondheid afgerond. Natuurlijk heb ik in een stad als Nijmegen ook veel genoten van het studentenleven!

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met bakken, koken en alles wat daarmee te maken heeft. Daarnaast werk ik graag met mijn handen, zet ik mijn creativiteit graag in en ga regelmatig op pad met mijn fotocamera. Familie en vrienden zijn daarnaast erg belangrijk voor mij en ik borrel dan ook graag met hen. Daarnaast is reizen is mijn passie: het liefst maak ik elk jaar een mooie, verre reis!

Sinds februari 2020 ben ik werkzaam als campus recruiter bij BDO. Ik ben verantwoordelijk voor de werving en selectie van toppers binnen de accountancy-wereld. Ik werk in de regio Noord-Oost (Arnhem, Apeldoorn, Hengelo en Groningen). Hier ben ik terecht gekozen in een gedreven, gezellig en jong team. Het vinden van een baan na je studie is nog niet zo makkelijk. Ik heb er dan ook erg veel plezier in dat ik studenten en starters mag helpen met het vinden van een mooie baan!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die BDO jou als student of starter kan bieden? Dan kan je mij benaderen via onderstaande gegevens.


Contact

Bel Nienke: 040 – 269 82 20
E-mail Nienke
LinkedIn van Nienke
Stuur Nienke een WhatsApp-bericht

Nienke de Bruijn

Campus Recruiter
Student & Starter

Top