Nienke Krouwels, Senior Corporate Recruiter

Na mijn studie Rechtsgeleerdheid ben ik mijn loopbaan begonnen als jurist bij een accountantskantoor. Omdat dit kantoor niet helemaal bij mij paste ben ik eens rond gaan neuzen op de arbeidsmarkt. Via een aantal omwegen ben ik uiteindelijk in de recruitment terechtgekomen en daar ben ik nog steeds blij om! Sinds september 2019 werk ik met veel plezier bij BDO als recruiter voor de regio Zuidoost Nederland.

Ik heb hiervoor gekozen omdat ik tijdens de sollicitatieprocedure direct een goed gevoel kreeg. Niet alleen vanwege de mensen met wie ik toen sprak, maar ook omdat BDO een goed verhaal heeft. Daarnaast blijft accountancy natuurlijk een boeiend vak.

In mijn vrije tijd sport ik graag en ik ben zo’n drie keer per week in de sportschool te vinden. Daarnaast sta ik ook graag op de golfbaan en vind ik het heerlijk om te reizen. Natuurlijk kan ik nog veel meer dingen opnoemen die ik leuk vind om te doen, maar misschien moeten we die maar bewaren voor tijdens ons gesprek.

Ben jij op zoek naar een baan bij BDO in Eindhoven, Maastricht of Tilburg? Dan kun je mij bereiken via onderstaande gegevens.


Contact

Bel Nienke: 040 – 368 94 00 / 06 – 16 40 52 42
E-mail Nienke
LinkedIn van Nienke
Stuur Nienke een WhatsApp-bericht

Nienke Krouwels

Senior Corporate Recruiter
Professional

Top