Ben jij een hbo- of wo-student en ben je je aan het oriënteren op een stage, werkstudentschap of startersfunctie? Ben je nieuwsgierig welke werkzaamheden een accountant uitvoert? Meld je dan nu aan voor een gepersonaliseerde meeloopdag, die volledig is afgestemd op jouw interesse en behoefte. Krijg een uniek inkijkje in een dag van een accountant bij BDO!

Meeloopdag

Voor deze meeloopdag ben jij in de lead! Je maakt kennis met BDO op de manier zoals jij dat graag wil. Wil je meer weten over de dagelijkse werkzaamheden van een accountant en ervaren hoe het is om op één van onze afdelingen te werken? Kies dan voor meewerken. Weet je wat de werkzaamheden inhouden, maar ben je nieuwsgierig naar de sfeer, de manier van samenwerken, het klantenpakket, de begeleiding en/of arbeidsvoorwaarden? Kom dan koffie drinken! Of wil je vooral meerdere collega’s van BDO ontmoeten en op een gezellige, luchtige manier kennismaken? Lunch dan met het team mee. Wil je het allemaal? Dan kan dat ook!

Stel hier jouw eigen meeloopdag samen:

✅ Ochtend of middag

✅ Koffie drinken, meewerken en/of mee lunchen

✅ Audit & Assurance en/of Accountancy & Bedrijfsadvies

✅ Alleen of samen met studiegenoten

✅ Op kantoor Amstelveen, Alkmaar, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven,  Groningen, Hengelo, Maastricht, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg of Utrecht.

Het is aan jou! Meld je aan en geef je keuzes door in het opmerkingenveld. Weet je het nog niet? Dan kijken we samen welke manier van kennismaken het beste past bij jouw interesse en behoefte.

Interesse? Meld je aan!

Dus, ben jij een hbo- of wo-student met interesse in Accountancy? En ben je nieuwsgierig naar jouw carrière en/of stage mogelijkheden bij BDO? Laat via de aanmeldknop hieronder jouw cv achter.

Aanmelden

Na aanmelding nemen we binnen 5 werkdagen contact met je op, om jouw meeloopdag samen te stellen en in te plannen. We kijken uit naar je aanmelding!

 


Liever op een andere manier kennismaken? Bekijk onze evenementen of neem contact op met een van onze recruiters.

CHECK OF BDO BIJ JOU PAST!

In je zoektocht naar een werkgever kom je voor een groot aantal keuzes te staan. Hoe kies jij de beste fit? Speel de game en check of BDO bij jou past.

Speel de game

EVENEMENTEN
Op een andere manier kennismaken met BDO?
Bekijk evenementen

Top