Previous Next

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Als je uitblinkt in je werk en er alles aan doet om je doelen te bereiken, kan BDO die uitdaging bieden. Ons doel is om nieuwe perspectieven te bieden. Aan onze klanten en zeker ook aan onze medewerkers. Wil je groeien en steeds beter worden in je vak? Vind je een langdurige relatie met onze klanten belangrijk? Dan komen we graag met je in contact.

Bij BDO ben jij de adviseur voor ondernemend Nederland. Dat kan alleen als je naast vakkennis ook adviesvaardigheden in huis hebt. Adviseren is luisteren, doorvragen, analyseren en kritisch zijn.

Talentmanagement

Talentmanagement is een belangrijk speerpunt in de strategie van BDO. Onze missie om de beste service en kwaliteit te bieden aan onze klanten, kunnen we alleen realiseren met de inzet van onze medewerkers. Daarom investeren we graag in je en bieden een omgeving waarin jij jezelf voortdurend blijft ontwikkelen en je talenten optimaal kunt benutten.

Aan onze BDO Academie kun je opleidingen volgen en passende praktijkervaring opdoen die je laten groeien in je huidige of toekomstige functie. De Managementacademie combineert een brede ontwikkeling met de ontwikkeling van jouw persoonlijke talenten en vaardigheden. Je kunt je bijvoorbeeld richten op ondernemerschap, management, vaktechniek of een combinatie van deze aspecten.
De Partneracademie ondersteunt je als partner op het gebied van strategie, visie en leiderschap.

 

Top