Je bent nu nog druk met je studie en alles wat daarmee samenhangt. Toch is het belangrijk om vast over je toekomst na te denken. Welke werkgever past bij jou en waar krijg je de mogelijkheid om jouw persoonlijke talenten te ontdekken en vervolgens verder te ontwikkelen? Met een stage, een afstudeeropdracht of als werkstudent krijg je een goed beeld van BDO als werkgever, de inhoud van de werkzaamheden en heel belangrijk: de sfeer. BDO helpt je graag om jouw ambities waar te maken en het beste uit jezelf te halen.

Stage

Een stage bij BDO betekent dat je direct meedraait in een team, vanaf de eerste dag. Dat geldt voor een meeloopstage en dat bieden we ook bij een afstudeerstage. BDO heeft voor ambitieuze studenten Accountancy, Fiscale Economie, Fiscaal Recht, Bedrijfseconomie en Bedrijfskunde passende mogelijkheden.

Onder begeleiding van een ervaren BDO’er maak je direct deel uit van het team. Je maakt zo kennis met de dagelijkse praktijk. Ook krijg je de kans om een kijkje te nemen in de keuken van ons gevarieerde klantenpakket. Zo ervaar je hoe BDO als adviseur en onafhankelijke accountant topkwaliteit levert aan onze klanten.

Afstuderen

Afstuderen kan natuurlijk ook bij BDO. Op de vestiging van jouw keuze voer je zelfstandig een onderzoek uit. Een BDO’er met een schat aan praktijkervaring ondersteunt je gedurende jouw afstudeeropdracht. Wil je naast je afstudeeropdracht ook praktijkervaring opdoen? Dat kan. BDO geeft je de mogelijkheid om je afstuderen te combineren met het meewerken in de dagelijkse praktijk.

Werkstudentschap

Wil jij naast je studie betaald relevante praktijkervaring opdoen en laat je studie het toe dat je minimaal twee dagen per week werkt? Dan kun je uitstekend bij ons terecht als werkstudent.

BDO biedt met name WO-studenten in de laatste fase van hun studie de mogelijkheid om als werkstudent aan de slag te gaan. Neem hiervoor contact op met ons recruitment team. Volg je een andere opleiding? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 


We willen graag kennis met je maken!

De komende tijd organiseren we meerdere online kennismakingsevenementen om op een laagdrempelige manier kennis te maken met onze organisatie en het werken in accountancy.

Check onze events

 

SASKIA NIJMAN
Assistent Accountant
"Er is veel aandacht voor het formuleren van uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden die bij mij als persoon passen. Hierdoor ben ik gemotiveerd om het beste uit mezelf te halen."
Lees meer

CHECK OF BDO BIJ JOU PAST!

In je zoektocht naar een werkgever kom je voor een groot aantal keuzes te staan. Hoe kies jij de beste fit? Speel de game en check of BDO bij jou past.

Speel de game

Top