Previous Next

Accountancy stages

Een meeloopstage of afstudeerstage in de accountancy is dé manier om praktijkervaring op te doen. Ons gevarieerde klantenpakket geeft je de kans om in de keuken te kijken van middelgrote (familie)bedrijven, beursgenoteerde en internationale ondernemingen. Je wordt daarbij uitstekend begeleid door een ervaren BDO’er. Uiteraard houden we rekening met je opleiding, doelstelling en persoonlijkheid. Daarnaast ontvang je een maandelijkse stagevergoeding.

De accountancy stage die bij je past

Een stage bij BDO betekent dat je meteen meedraait in het team. Stage lopen en afstuderen kan zowel in de Audit & Assurance praktijk, als in de Accountancy & Bedrijfsadviespraktijk.

Meeloopstage Audit & Assurance

Onder begeleiding van ervaren collega’s werk je direct mee in de controlepraktijk. Je gaat mee op klantbezoek, werkt met jouw team bijvoorbeeld de ene week bij een grote detailhandelsorganisatie in speelgoed en de volgende week bij een internationale productieonderneming. Je draait mee bij de interim-controles waarbij we processen en interne controles testen. Of bij de balanscontroles wanneer we de jaarrekening onder de loep nemen.

Meeloopstage Accountancy

Een meeloopstage in de Accountancy & Bedrijfsadviespraktijk van BDO betekent veel afwisseling en een brede kennismaking met de praktijk. Als stagiair maak je deel uit van het accountancyteam. Dit team bestaat uit financiële specialisten, die samen verantwoordelijk zijn om op een efficiënte wijze kwalitatief hoogwaardige financiële diensten te verlenen aan onze klanten. Onder begeleiding van ervaren collega’s ga je aan de slag met het verwerken van financiële administraties en het opstellen van diverse financiële rapportages. Je werkt voor veel verschillende klanten, voornamelijk familiebedrijven en ondernemers uit het middenbedrijf. Hierbij wordt nauw samengewerkt met het adviesteam. Je krijgt tevens de gelegenheid om nader kennis te maken met de werkzaamheden uit de adviespraktijk. En dàt maakt deze stage juist zo interessant.

Afstudeerstage Accountancy

Afstuderen kan natuurlijk ook bij BDO. Op de vestiging van jouw keuze voer je zelfstandig een onderzoek uit. Het onderwerp en jouw onderzoeksvraag  bepaal je zelf. Een BDO’er met een schat aan praktijkervaring ondersteunt je gedurende jouw afstudeeropdracht. Wil je naast je afstudeeropdracht ook praktijkervaring opdoen? Dat kan. BDO geeft je de mogelijkheid om je afstuderen te combineren met het meewerken in de Audit & Assurance praktijk of de Accountancy & Bedrijfsadviespraktijk.

Uitgelichte vacatures

Interesse in onze openstaande Accountancy vacatures? Klik dan op onderstaande button.

Bekijk vacatures

Top