Accountancy

Binnen Accountancy & Bedrijfsadvies richt jij je op de totale financiële informatiestroom van onze niet-controleplichtige klanten. Als accountant bied jij begeleiding bij het opzetten van de administratie, het juiste managementinformatiesysteem en het verzorgen van de benodigde rapportages.

 

Bedrijfsadvies

Doordat wij waardevolle informatie over onze klanten verzamelen, ben je als bedrijfsadviseur in staat te adviseren over mogelijke bedrijfsverbeteringen. Je geeft een helder inzicht in de samenhang van strategie, bedrijfsrisico’s en de implicaties voor de jaarcijfers.

 

Payroll

Met jouw kennis en ervaring op het gebied van loonbelasting, sociale wetgeving en arbeidsrecht weet jij als payroll specialist een toegevoegde waarde te bieden aan het salarisverwerkingsproces bij de klant. BDO biedt hen een online toegang tot het salarisverwerkingspakket, personeelsinformatie en een digitale personeelsmanager.

 

Outsourcing

Vanuit de full-service gedachte houden wij ons verantwoordelijk voor het ontzorgen van onze klanten en het leveren van de allerbeste service. BDO Outsourcing is toonaangevend in het bundelen van ICT oplossingen en financiële expertise om zo het administratie- en rapportageproces van onze klanten te optimaliseren en over te nemen. Dit doen we voor middelgrote en grote ondernemingen op national en international niveau (Financial process Outsourcing) of voor groepen van ondernemingen, zoals franchiseformules (Retail Accounting).

Wil jij specialist op het gebied van de cijfers worden? Liever sparringpartner zijn voor de ondernemer op financieel gebied? Of onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van salarisadministratie of outsourcing? De keuze is aan jou.

Top