Previous Next

BDO Outsourcing is toonaangevend in het bundelen van online ICT oplossingen en financiële expertise. Wij nemen voor onze klanten de volledige bedrijfsadministratie uit handen en brengen de financiële processen op een up to date en toekomstbestendig niveau.

Veel partijen in de markt leveren financiële software of nemen administratie taken over. Als je bij BDO Outsourcing werkt, ga je als finance professional een stap verder. Je maakt processen inzichtelijk, om te zien waar jouw klanten deze kunnen optimaliseren (proces redesign). Vervolgens kijk je vanuit die optimale procesinrichting naar de best passende automatseringsoplossingen. Wij blijven continu actief op zoek naar nieuwe ontwikkelingen hierin, samen met de toonaangevende software partners met wie wij samenwerken, zoals Twinfield, ProQuro en SmartBooqing.

 

Werken in een innovatieve en IT-gedreven omgeving

Het werk bij BDO Outsourcing biedt je de kans kennis en ervaring op te doen op het gebied van de meest vooruitstrevende wijze van financiële verwerking, en dat voor verschillende organisaties. Wij werken landelijk voor enkele grote uitzendbureaus, een internationale hotelorganisatie, een nationale sportbond en in totaal ruim 350 ondernemers in de retail-/foodbranche. Door de omvang van het team en de groei van deze dienstverlening zijn er volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, van all round administrateur tot zelfstandig finance professional. We geven elkaar de ruimte en het vertrouwen om het beste uit onszelf te halen. We zijn ambitieuze professionals die enorm hard werken als dat nodig is, maar vooral ook willen werken in een omgeving die ons plezier en energie geeft. Het jaarlijkse ski-uitje en de zomer BBQ zijn inmiddels een begrip geworden binnen het team.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden binnen BDO Outsourcing? Neem dan contact op met de recruiter in jouw regio of bekijk onze vacatures.

 

Bakker Bart over BDO

Top