Audit & Assurance

Bij Audit & Assurance richt jij je op de totale financiële verantwoording van onze controleplichtige klanten. Samen met jouw team controleer je niet alleen jaarrekeningen en bedrijfsprocessen, maar werk je afhankelijk van je ervaring en interesses ook mee aan bijzondere onderzoeken.

Bij iedere klant werk je samen met een controle team. Deze wisselen per klant, zodat je van verschillende collega’s kan leren. Als onafhankelijk accountant lever je een belangrijke bijdrage aan bedrijven om hun financiële situatie juist weer te geven en de maatschappij. Onze klantenportefeuille is zeer divers; van familiebedrijven tot corporate clients, publieke organisaties, beursfondsen en internationaal opererende ondernemingen. Heb je een sterke affiniteit met een bepaalde branche dan bieden we je de mogelijkheid om je hierin verder te specialiseren. Denk hierbij o.a. aan branchegroepen zoals Technologie, Media & Telecom, Food, Zorg of Woningcorporaties.

IT-Audit

Als IT-auditor ondersteun je onze accountants bij het beoordelen van de IT-omgeving die relevant is voor de jaarrekeningcontrole en adviseer je de accountant in de te volgen controle-aanpak. Daarnaast voer je diverse IT-audit opdrachten uit die los staan van de jaarrekeningcontrole. Je rapporteert hierover aan management en je adviseert onder andere over informatiebeveiliging, privacy en het beheersen van de IT-omgeving.

Bryan van den Buijs (23)

Assistent Accountant Audit & Assurance- BDO Tilburg. HBO Bedrijfseconomie.
"Ik kan hier het verschil maken voor onze klanten."

Top