Belastingadvies

Als belastingadviseur bij BDO ben je een allround gesprekspartner voor jouw klanten op fiscaal juridisch terrein. Je kunt bij ons uitgroeien tot een vertrouwde adviseur voor je klanten, met up-to-date kennis van steeds veranderende wet- en regelgeving. Onze klanten moeten kunnen rekenen op jouw kennis en expertise. Maar vooral op jouw betrokkenheid.

BDO behoort als NOB-kantoor tot de grootste belastingadvieskantoren van Nederland met een zeer uitgebreide en gevarieerde dienstverlening. Als allround fiscalist verstrek je adviezen op fiscaal-juridisch terrein, bijvoorbeeld over de structurering van activiteiten (zoals in een holding) en verzorgen belastingaangiften voor met name de inkomsten- en vennootschapsbelasting. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je te specialiseren op het gebied van btw, estate planning, loon- en premieheffing, pensioenen of internationaal belastingrecht.

Leuk om te weten: voor de vierde keer op rij is BDO uitgeroepen tot de meest populaire werkgever onder de belastingadvieskantoren in Nederland. Dit blijkt uit het onderzoek ‘Werken in de Fiscaliteit’ van Berenschot en Sdu Uitgevers onder in Nederland werkzame fiscalisten.

Top