Be a gamechanger!

Wil jij bij ons het verschil komen maken? Vanuit een afdeling die binnen de accountancy vooroploopt op het gebied van technologie en voortdurend in ontwikkeling is, net als de wereld om ons heen? Lees dan even verder.

Fit for the future

Bij BDO IT werken mensen die graag fit for the future zijn. Zodat ze BDO als organisatie door de digitale transformatie heen kunnen begeleiden, als steun en toeverlaat voor ‘de digitale accountant’. BDO IT speelt namelijk een cruciale rol in dat traject.

Daarom hebben we niet alleen techneuten nodig, maar ook professionals die de brug kunnen slaan tussen technologie en de praktijk. Zodat we een levendige organisatie blijven met waardevolle klantproposities.

Proactief en adviserend

Natuurlijk regisseren wij als IT-afdeling de bekende basisdiensten, die we vooral as a service aanbieden, met hulp van externe partijen. In servicemanagement ligt al lang niet meer ons bestaansrecht en onderscheidend vermogen. BDO IT bevindt zich steeds meer ‘in de organisatie’ en groeit in de rol van proactieve, adviserende partner voor onze collega’s.

De hoofdtaak van BDO IT is al onze collega’s en afdelingen ondersteunen in de digitale transformatie die de organisatie doormaakt. Dit betekent aan de ene kant de organisatie leiden en helpen bij het vernieuwen en automatiseren van bedrijfsprocessen. Aan de andere kant ontwikkelen en/of implementeren wij de IT-oplossingen, die onze collega’s ondersteunen bij het uitvoeren van hun werk.

Geen buzzwords, maar daden

Vanuit die gedachte werken we met een groot deel van onze ongeveer negentig mensen aan vernieuwing en innovatie. Denk daarbij aan technologieën als robotics, data analytics, machine learning, Artificial Intelligence en Blockchain; dat zijn bij ons geen buzzwords, we passen ze daadwerkelijk toe in de praktijk. Die technologieën vormen nú al ons platform richting de toekomst. Het is nu vooral zaak mee te blijven groeien met de ontwikkelingen. En daar kom jij in het spel.

Wat betekent dit voor jou?

Het waarmaken van onze ambities vraagt om nieuwe collega’s die vanzelfsprekend houden van IT én die het leuk vinden om nauw samen te werken met collega’s uit het hele land, van verschillende afdelingen. Vanuit de persoonlijke overtuiging dat co-creatie de beste resultaten oplevert en dat deze manier van werken de meeste voldoening geeft. In een dynamische werkomgeving waar flexibiliteit centraal staat, zowel qua faciliteiten als in werktijden.

Wij geloven daarbij heel erg in de agile-filosofie, in combinatie met kleine, zelforganiserende en wisselende teams. Je komt dan ook terecht in een ‘platte’ organisatiestructuur zonder direct leidinggevende managers. Iedere medewerker heeft wel een eigen people coach, met wie je kunt sparren over je talenten, persoonlijke ontwikkeling en ambities. Wat heb jij van ons nodig om je dromen waar te maken? Daar helpen we je graag bij.

Werk ‘op maat’

Bij ons kun je een persoonlijke twist aan je werk geven. Ook omdat we rekening houden met jouw interesses en ambities. Bovendien is het grote voordeel van onze organisatie enerzijds dat we groot genoeg zijn en alle middelen in huis hebben voor hoogstaande professionaliteit, en anderzijds dat we klein genoeg zijn voor snelle besluitvorming en pragmatiek. Die snelheid en wendbaarheid betekent voor onze mensen ook functies en werkzaamheden ‘op maat’, waarbij jij volop de ruimte krijgt om je te ontwikkelen.

Bij ons val je echt op. Binnen een groter geheel kun je daadwerkelijk het verschil maken, een gamechanger zijn. Vanuit een afdeling die binnen de accountancy vooroploopt op het gebied van technologie. Een afdeling die zelf voortdurend in ontwikkeling is, net als de wereld om ons heen. En daar horen mensen bij die het leuk vinden om mee te veranderen, die zich graag blijvend ontwikkelen en willen leren. Zelfredzame mensen die graag uitgedaagd worden en daartoe zelf ook initiatieven nemen.

Niet alleen techneuten, maar ook bruggenbouwers!

Natuurlijk zoeken we altijd naar developers, DevOps specialisten, data engineers en andere techneuten. Maar in het licht van de digitale transformatie van BDO als geheel zoeken we zeker ook collega’s die een brug kunnen slaan tussen techniek en de professionals in het veld. Dan denken wij aan analisten, testers, customer support-specialisten en implementatie-specialisten. Met andere woorden, bruggenbouwers tussen techniek en de primaire processen.

Over die processen gesproken. Onze technologie is grotendeels gebaseerd op Microsoft-producten.
BDO behoort tot de top-200 van belangrijkste bedrijven voor Microsoft wereldwijd. Dit betekent dat wij rechtstreeks – en dus niet via tussenpartijen – kunnen schakelen met de topontwikkelaars van Microsoft-productgroepen. Dat versnelt en verbetert het werkproces!

Klinkt werken bij BDO IT als iets voor jou?

Wij zoeken collega’s! Klinkt werken bij BDO IT als iets voor jou? Bekijk dan snel onze vacatures.

 

PROJECTTEAM BDO ANALYTCS
"Bij BDO nemen we graag het voortouw en gebruiken we de nieuwste technieken."
Lees het interview
PROJECTTEAM BDO AIR
"Het voelt bijna alsof we een AI factory aan het bouwen zijn!"
Lees het interview
PROJECTTEAM A&B WERKPROCES
"Ik mag dagelijks met de nieuwste technologieën werken, hoe gaaf is dat?!"
Lees het interview

Top