Previous Next

BDO ICT, gevestigd in Eindhoven, is de laatste jaren sterk gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot een professionele ICT-dienstverlener. Samen met Global IT Services zijn wij de innovatieve en technologische partner die bijdraagt aan de business value voor BDO Nederland, het wereldwijde BDO-netwerk en hun klanten.

Net als in de IT-branche gaan ook in de Accountancybranche de ontwikkelingen steeds sneller. Informatie technologie heeft hierbij een steeds belangrijkere rol in de primaire processen. Het opslaan, verwerken en analyseren van data verandert in rap tempo. Administratieve processen worden vele malen efficiënter, slimme algoritmen kunnen weeffouten in processen haarfijn laten zien, data-analyse kan fraude opsporen en nauwgezet voorspellen wanneer er liquiditeitstekorten ontstaan.

Als IT-professional bij BDO ICT kunnen jouw kennis en kunde direct impact hebben op onze primaire processen. Met jouw vernieuwende oplossingen draag je bij aan het succes van onze organisatie.

 

Waarom BDO ICT?

We hechten veel belang aan een inspirerende werkomgeving waar je je thuis voelt. Onze kantooromgeving is modern, open en licht. We lopen graag voorop bij het inzetten van en ontwikkelen op basis van actuele technologieën. Niet alleen omdat we dat leuk vinden, maar vooral omdat we daarmee het verschil kunnen maken in onze dienstverlening naar onze klanten. Werken bij BDO ICT betekent altijd werken met de nieuwste Microsoft technologieën; BDO behoort tot de Top 200 relaties van Microsoft in de wereld. Als onderdeel van een wereldwijd netwerk zijn er voor jou ook mogelijkheden tot internationale samenwerking. Door de technologieën en de dynamiek van IT en Accountancy te combineren bieden we een uitdagend werkgebied. De functies binnen BDO ICT hebben brede taakgebieden en zijn een mooie combinatie van operationele en projectmatige werkzaamheden.

 

Talentontwikkeling

We investeren graag in onze IT talenten. Dit doen we op maat en onder andere via online en klassikale trainingen, certificeringstrajecten, seminars en training on the job. Zo blijft BDO koploper op het gebied van IT en innovatie en jij blijft jezelf als IT professional ontwikkelen. Hierbij hebben we niet alleen oog voor je vakkennis, maar ook je soft skills krijgen aandacht. We dagen je uit om steeds een stap verder te zetten en hebben verschillende doorgroeimogelijkheden, zodat jouw talenten optimaal ingezet kunnen worden.

 

Work hard, play hard

De cultuur bij BDO ICT laat zich het best omschrijven als informeel en toegankelijk. Onze mensen hebben een passie voor IT, zijn professioneel en pragmatisch, hebben een optimistische kijk en zijn echte teamplayers. Een goede werk/privé balans vinden we belangrijk. ‘Work hard, play hard’ is een motto waar we in geloven. Zo organiseren we regelmatig etentjes, barbecues, borrels en game-avonden. We hebben zelfs een eigen feestcommissie die jaarlijks activiteiten organiseert.

 

Top