Veel van onze klanten hebben niet alleen ondersteuning nodig bij de salarisadministratie, maar ook bij het werven, selecteren én behouden van personeel. Daarom biedt BDO naast payrolldiensten ook HR Support aan, zodat we de vragen van onze klanten vanuit elk perspectief kunnen benaderen en oplossen.

Deze werkzaamheden voeren we uit vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Roosendaal, Apeldoorn, Den Haag en Alkmaar. Elk team telt meer dan 20 professionals; van starters tot zeer ervaren payroll & HR-professionals. Hierbinnen weet jij je snel thuis te voelen.

Het type klanten waar onze payroll- en HR-professionals voor werken, loopt uiteen van transport en bouw tot zorg en detailhandel. Alle collega’s hebben een eigen klantenpakket en kunnen daarbij hun voorkeuren aangeven zodat zij zich kunnen ontwikkelen in de door hun gewenste richting.

Payroll

We werken bij de salarisverwerking voor onze klanten altijd in teamverband, maar in de regel staan per opdrachtgever twee medewerkers rechtstreeks in contact met de klant: een verwerker en een reviewer. Je staat er dus nooit alleen voor, samen verwerken zij de salarisstroken zo efficiënt en soepel mogelijk. Dat betekent ook controleren of de juiste wet- en regelgeving wordt toegepast en natuurlijk de voor hun van toepassing zijnde  cao. Het is niet alleen maar loonverwerkingen wat de klok slaat. Buiten de piekdagen liggen er allerlei andere vragen op je te wachten. Dit kan gaan over de loonberekening en hoe deze tot stand is gekomen, of vragen die meer betrekking hebben het arbeidsrecht zoals vragen over contracten of gevolgen van ziekte. Je werkt dus altijd samen met je payroll collega’s maar ook met onze juristen bijvoorbeeld die aangesloten zijn bij onze team. Geen dag is hetzelfde, maar het is altijd dynamisch en in beweging.

HR Support

HR is een breed vakgebied waarbij wij, binnen HR Support, onze klanten ondersteunen op administratief-tactisch niveau. Hierbij kan je denken aan de gehele administratie rondom instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Zo ondersteun je werkgevers bij het sollicitatieproces en het up-to-date houden van contracten, met alle (juridische en belastingtechnische) aspecten die daarbij horen. Je werkt dus veel samen met je collega’s van Payroll maar ook met onze juristen en collega’s van ALP (Adviesgroep Loon- & Premieheffing). BDO kan bovendien ‘eigen’ HR-medewerkers leveren aan de opdrachtgever en bestaande medewerkers van de klanten begeleiden. Dit betekent voor jou dat je je werkzaamheden op locatie verzorgt, hybride of remote. Jouw werkdag is dus elke dag anders, maar altijd in samenwerking met je directe collega’s.

Iets voor jou?

Als Payroll en HR Support-medewerker ben je een echte teamplayer, die open en sociaal is. Je hebt cijfermatig inzicht, bent leergierig en werkt graag samen met andere energieke collega’s. Bij BDO weet je altijd waar je aan toe bent, dankzij onze persoonlijke begeleiding en transparante doorgroeimogelijkheden. Dit wordt bij ons vormgegeven in een Onboardingsprogramma zodat je op jouw tempo en met je eigen mentor kennis kan maken met BDO Payroll & HR Support. Bij ons ben je geen nummertje!

Klinkt dit als iets voor jou? Check onze vacatures!


Lees de verhalen van onze collega’s

Benieuwd hoe onze collega’s werken bij Payroll & HR Support ervaren?

Merian Jepkema over werken bij BDO

“Ik heb BDO meteen als een warm bad ervaren. Als een werkgever die echt oog heeft voor jou als persoon en alle mogelijkheden biedt om te groeien in de richting die jij wilt. En waar je helemaal jezelf kunt zijn.”

– Merian Jepkema, Payroll Professional

 

Roxanne Angevaare over werken bij BDO

“Wat ik leuk vind aan werken bij BDO is dat ik dus eigenlijk echt mag doen wat ik leuk vind. Al vrij vroeg in mijn ‘BDO carrière’ heb ik aangegeven dat ik het leuk vind om meer klanten te bezoeken, en kijk waar het mij gebracht heeft.”

– Roxanne Angevaare, Medior Payroll Professional
Mats Velseboer over werken bij BDO

“Flexibiliteit binnen mijn werk heb ik nodig en vind ik belangrijk. Daarom heb ik voor BDO gekozen.”

– Mats Velseboer, Medior Payroll Professional

 

Top