Sjoerd Hutten is Assistent Accountant bij BDO Accountancy & Bedrijfsadvies (A&B) in Tilburg. Na zijn opleiding is hij gestart als controller bij een familiebedrijf in Tilburg. Na vijf jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, maakte hij de overstap naar accountancy en heeft hij twee jaar bij een kleiner accountantskantoor gewerkt.

“Inmiddels werk ik bijna drie jaar bij BDO. Ik ben op dit moment nog bezig met mijn hbo-opleiding Accountancy. Deze opleiding wordt volledig gefaciliteerd door BDO.

Klanten en projecten

Ik werk voor diverse klanten zoals non-profit organisaties, grote internationale bedrijven en het mkb. Klanten waar je echt een meerwaarde kunt zijn vind ik het leukst. Dit is meestal het geval bij non-profit organisaties en het mkb. Bij deze klanten wordt je echt gezien als deel van het interne team. Qua projecten werk ik graag aan detacheringsopdrachten. Op dit moment heb ik twee detacheringsprojecten lopen. Hier verzorg ik de administraties en ben ik het eerste aanspreekpunt voor de klant. Bij specifieke vragen kijk ik binnen BDO wie hier het beste antwoord op kan geven en zorg ik dat de juiste personen worden ingezet.

Geen vaste teams

Ons team bestaat uit ongeveer 20 medewerkers. Per klant werk je samen met een partner, teamleider en één of twee assistenten. Wat werken bij BDO in Tilburg zo leuk maakt is dat we hier niet werken in vaste teams. Hierdoor neem je kennis van al je ervaren collega’s over. Ik vind dit een groot voordeel ten opzichte van werken in een vast team waar je voor een teamleider werkt.

Persoonlijke aandacht

Bij BDO krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen op verschillende vlakken. De ondersteuning die je hierbij krijgt helpt hier erg aan mee. Ondanks dat BDO in de top 5 van grootste accountantskantoren ter wereld staat, heb je niet door dat je bij zo’n grote organisatie werkt door de persoonlijke aandacht die je hier krijgt. Iedereen op de afdeling krijgt een mentor aangewezen die gaat helpen om je binnen BDO verder te ontwikkelen. Deze mentor is aanwezig bij je TOP-beoordelingsgesprek. Aan het begin van het jaar maak je samen met je mentor doelen waar je aan gaat werken. Tijdens de gesprekken wordt geëvalueerd of je deze doelen ook gehaald hebt. Waar nodig helpt je mentor je met het behalen van je doelen.

Informele sfeer

Op onze afdeling hebben we een informele sfeer. Er wordt hard gewerkt maar er is altijd tijd voor een praatje. Naast de diverse kantoorborrels wordt er in het voorjaar voor onze afdeling A&B Tilburg een borrel georganiseerd.  Ook hebben we elk jaar een afdelingsuitje met diverse leuke activiteiten: van solex-rijden tot een pubquiz.

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende baan waarin je jezelf op je eigen manier kan ontwikkelen? Kies dan voor BDO Tilburg!”

Werken bij BDO ook iets voor jou?

BDO Accountancy & Bedrijfsadvies zoekt voor haar kantoor in Tilburg een Senior Assistent Accountant AA. Iets voor jou? Bekijk dan snel de vacature en solliciteer. Of neem contact op met onze recruiter Nienke Krouwels.

 

Sjoerd Hutten


Word Senior Assistent Accountant bij BDO Accountancy & Bedrijfsadvies

BDO zoekt voor haar kantoor in Tilburg een Senior Assistent Accountant AA. Ben je na het lezen van Sjoerd’s verhaal enthousiast geworden?

Bekijk de vacature

Top