Previous Next

Wij zoeken talenten die alles uit zichzelf willen halen en zich optimaal willen ontwikkelen. Ben jij zo iemand, dan kan het snel gaan. Of je nu start met je carrière of enkele jaren werkervaring hebt, vanaf dag één draai je volledig mee in de praktijk en je zit al snel bij onze klanten. Om te kunnen uitblinken in kwaliteit en te excelleren in relatieonderhoud zijn niet alleen je vakinhoudelijke prestaties belangrijk, maar ook andere talenten zoals je communicatieve vaardigheden. We begeleiden je vakinhoudelijk én op persoonlijk vlak, zodat je een belangrijk adviseur voor onze klanten kunt worden.

Breng wat je hebt geleerd tijdens je studie direct in de praktijk. Ons doel is om onze klanten nieuwe perspectieven te bieden en jij kan daar een belangrijke rol in spelen. Uiteraard sta je er niet alleen voor, je wordt begeleid door ervaren collega’s. Daarnaast kun je via onze starterscyclus of Jong BDO samen werken én leuke activiteiten ondernemen met collega young professionals, om zo ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

Talentmanagement

Talentmanagement is een belangrijk speerpunt in de strategie van BDO. Onze missie om de beste service en kwaliteit te bieden aan onze klanten, kunnen we alleen realiseren met de inzet van onze medewerkers. Daarom investeren we graag in je en bieden een omgeving waarin jij jezelf voortdurend blijft ontwikkelen en je talenten optimaal kunt benutten. Jij hebt zelf de regie over je carrière. Aan onze BDO Academie kun je opleidingen volgen en passende praktijkervaring opdoen die je laten groeien in je huidige of toekomstige functie. De Talentacademie zorgt dat jij je in de eerste fase van je carrière kunt ontwikkelen in de volle breedte van het vakgebied. Samen leggen we de basis voor jouw loopbaan en ontwikkelen we jouw competenties.

Bryan van den Buijs

Senior Assistent Accountant Audit & Assurance
BDO Tilburg
"Ik kan hier het verschil maken voor onze klanten."

Top