Wij zoeken talenten die alles uit zichzelf willen halen en zich optimaal willen ontwikkelen. Ben jij zo iemand, dan kan het snel gaan. Ons doel is om nieuwe perspectieven te bieden. Aan onze klanten en zeker ook aan onze medewerkers. Wil je groeien en steeds beter worden in je vak? Vind je een langdurige relatie met onze klanten belangrijk? Dan komen we graag met je in contact.

Bij BDO ben jij de adviseur voor ondernemend Nederland. Dat kan alleen als je naast vakkennis ook adviesvaardigheden in huis hebt. Adviseren is luisteren, doorvragen, analyseren en kritisch zijn. Wij zoeken talenten die alles uit zichzelf willen halen en zich optimaal willen ontwikkelen. Ben jij zo iemand, dan kan het snel gaan. Of je nu enkele jaren werkervaring hebt of al 10 jaar in het vak zit, je draait vanaf dag één volledig mee in de praktijk en je zit al snel bij onze klanten aan tafel. Om te kunnen uitblinken in kwaliteit en te excelleren in relatieonderhoud zijn niet alleen je vakinhoudelijke prestaties belangrijk, maar ook andere talenten zoals je communicatieve vaardigheden. We begeleiden je vakinhoudelijk én op persoonlijk vlak, zodat je een belangrijk adviseur voor onze klanten kunt worden.

Uiteraard sta je er niet alleen voor, je wordt begeleid door ervaren collega’s. Daarnaast kun je via Jong BDO samen werken én leuke activiteiten ondernemen met collega professionals, om zo ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

Talentmanagement

Talentmanagement is een belangrijk speerpunt in de strategie van BDO. Onze missie om de beste service en kwaliteit te bieden aan onze klanten, kunnen we alleen realiseren met de inzet van onze medewerkers. Daarom investeren we graag in je en bieden een omgeving waarin jij jezelf voortdurend blijft ontwikkelen en je talenten optimaal kunt benutten. Jij hebt zelf de regie over je carrière. Aan onze BDO Academie kun je opleidingen volgen en passende praktijkervaring opdoen die je laten groeien in je huidige of toekomstige functie. De Talentacademie zorgt dat jij je in de eerste fase van je carrière kunt ontwikkelen in de volle breedte van het vakgebied. Samen leggen we de basis voor jouw loopbaan en ontwikkelen we jouw competenties.

 

Bryan van den Buijs

Senior Assistent Accountant Audit & Assurance
BDO Tilburg
"Ik kan hier het verschil maken voor onze klanten."

Top